Следва

Дискусионен клуб "София Филм Фест за учащи"

Същинската надпревара в „България търси талант” започва на 14 април

Утре вечер от 21.30 часа предстои журито на „България търси талант”да вземе своето решение кои участници ще продължат участието си на полуфиналите на шоуто...

Events преди 10 години

Утре вечер от 21.30 часа предстои журито на „България търси талант”да вземе своето решение кои участници ще продължат участието си на полуфиналите на шоуто.

На 14 април bTV
започва излъчването на полуфиналната надпревара в „България търси талант”. Всеки понеделник от 20:00 часа в продължение на два часа кандидатите за титлата „талант на България” ще имат възможност да представят пред журито, публиката и зрителите своите умения и нови номера и да докажат защо заслужават да спечелят наградата от 60 000лв. Същинската надпревара за титлата „талант на България” ще се проведе в студийния комплекс в Аско Деница, където вече приключи строежът на декора и сцената.

За първи път в историята на „България търси талант” полуфиналите ще бъдат 6. Този сезон и броят на финалистите ще бъде по-голям – вместо 10 както досега, те ще бъдат вече 12 души. По нов начин ще се избират и победителите в полуфиналите – освен със смс и телефонно обаждане, както беше досега, зрителите ще могат да гласуват и он лайн на официалната страница на предаването. За първи път и гласуването ще продължава няколко дни, а линиите ще се затварят в началото на живото предаване в четвъртък от 21.30 часа. Изпълнението, което спечели най-много гласове отива на финал, а тези, които се подреждат на второ и трето място ще трябва да чуят „присъдата” на журито в състав Любо, Ваня, Есил и Асен и само едното изпълнение ще се пребори за правото да участва на финала.

По традиция вълнението зад кулисите на "България търси талант" ще бъде предавано наживо и в двата дни на официалната страница на шоуто – talant.btv.bg и на он-лайн платформата voyo.bg. За втори пореден път отпадналите от шоуто участници ще имат възможността да се преборят и за титлата „Уеб талант” на България.

More from View Sofia

More Events

10-те най-добри павилиона на Венецианското биенале, от тях - куп източноевропейски

Events преди 3 дни

Обикновено националните павилиони на Венецианското биенале играят втора цигулка на основната изложба - което е иронично, като се има предвид, че в тях има толкова много изкуство, ако не и повече, отколкото това, което се съдържа в Арсенале и Джардини взети заедно. Но тази година, с основна изложба, която поставя под въпрос идеята за държавите като цяло, не е възможно да се пренебрегнат националните павилиони.

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 1 седмица

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.

The Heavens - изложба на Паоло Уудс и Габриеле Галимберте

Events преди 2 седмици

Галерия Синтезис и Френският институт в България представят изложбата “The Heavens” на Паоло Уудс и Габриеле Галимберти, чиято премиера е на фестивала Les Rencontres d'Arles през 2015 г. и оттогава гостува на множество музеи и фестивали. “The Heavens” е мащабен артистичен проект с критичен поглед към офшорните зони, който съчетава дългосрочно журналистическо разследване, фотография, финансови анализи и инфографики. Офшорните зони* тихомълком превземат целия свят. Повече от половината световна търговия преминава през тях. Нарастващият брой статии и доклади по тази сложна тема обикновено са илюстрирани със снимки на тропически плажове с палми. Така ли изглеждат наистина данъчните убежища?