Следва

Всички носят: Nudist на Стюарт Уайзман

Бял на точки/Момичешки с ретро принт. Или невероятните Moschino бански в модния двубой тази четвъртък сутрин

Новата ни поредица, наречена The Fashion Day Maker, стартира от понеделник и в продължение на 14 дни двама...

Shopping преди 9 години

Новата ни поредица, наречена The Fashion Day Makerстартира от понеделник и в продължение на 14 дни двама ранобудни модни редактори ще избират най-актуалните, цветни и пролетни неща от ексклузивните колекции, които можем да открием само на клик разстояние във Fashion Days.

Модни съкровища от редовните кампании в сайта, както и от новите in season колекиции
, ще се появяват всяка сутрин в нашия Fashion Day Maker и за своя фаворит ще можеш да гласуваш Ти или да споделиш в коментарната форма кое от двете страхотни неща направи твоя ден по-хубав.

Днешните ни сутрешни шопинг инспирации идват от пролетна колекция бански на Moschino - супер готин принт и палави черни точки върху класически бял модел.

Нека модното съревнование за два невероятни чифта бански Moschino да започне!

Джулия



Само един поглед към тези половинки извиква в съзнанието ми асоциации с южните части на Италия и Франция. Точковата система носи много шикозно, леко ретро и женствено излъчване, което ми допада.

В случая банският е дело на Moschino: кройката на горнището напомня тази на сутиена, следователно осигурява опора и на по-тежкия бюст. Долната част са класически бикини, които се връзват на сладки панделки отстрани на ханша.

Сам по себе си банският изглежда стилно и готино, а за максимум ретро ефект можем да го комбинираме с обемна капела, кръгли слънчеви очила, парео в черно и чехли на токче. И нека не забравяме красивата плажна чанта, където да поберем интересно четиво, нещо вкусно и леко за хапване, смартфон, вода и (!) слънцезащитен крем.

От fashiondays.bg

Пола



Морското настроение не иска и не иска да ме напусне, въпреки отчаяните опити на новопоявилия се, напорист вятър от вчера.

В мислите си се разхождам с часове по безкрайни крайбрежни ивици, водата си играе в краката ми, а само с едно щракване на пръстите се озововам с разхлаждащ коктейл в ръка. С чадърче, разбира се, лято е все пак!
Този бански от две части на Moschino се включва в най-точния момент и тематично завършва малката ми утопична история.

Белите къдрички по бюстието са доста кокетни по един нежен момичешки начин , а дългите връзки на долната част са грабващ детайл, с който бих си играла с часове. Черешката на тортата е закачливият принт на чадърчета, който буквално е експлозия от цветове и радост за окото.

Обличам банския, намятам семпла бяла риза, слагам си ярките очила и на секундата се превръщам в център на плажното внимание, благодарение на японската изкусителност на този Moschino красавец.

От fashiondays.bg

Анкета

Кой е твоят Fashion Day Maker за четвъртък, или кой избор направи деня ти?

More from View Sofia

More Shopping