Следва

Обувките на пролет 2014 - 60 възторжени чифта за онлайн шопинг в четвъртък

H&M отправи своите Conscious послания за устойчиво бъдеще на модата със специално събитие

От днес колекциите Conscious и Conscious Exclusive влизат в...

All fashion преди 9 години

От днес колекциите Conscious и Conscious Exclusive влизат в магазините на H&M

Вчера вечерта със специално събитие H&M отбеляза старта на двете нови колекции Conscious и Conscious Exclusive. Гостите, сред които Теодора Духовникова, Нина Николина, Сантра, Рут Колева, Миленита, Мария Силвестър, Диана Любенова, Явор Бахаров, VenZy, Михаела Филева и Надя от Deep Zone се насладиха на ексклузивен шопинг на фона на соул-изпълнението на Белослава, музиката на Мартен Роберто и пролетните коктейли на водка Absolut.

Всички те изразиха подкрепата си за по-устойчиво бъдеще на модата, като се включиха в инициативата за събиране на стари и ненужни дрехи. Тази събота, 12 април, пред магазин H&M бул. "Витоша" 6, всеки ще може да предаде торбата си с дрехи и да получи талон за 15% отстъпка на продукт по избор.



































More from View Sofia

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 3 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 22 часа

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.