Следва

Еталон сексапил от Jimmy Choo

Шарен клъч/Градска обемна чанта в модния двубой тази петък сутрин

Нека модното съревнование за двете хубавици да започнe...

Shopping преди 10 години

Новата ни поредица, наречена The Fashion Day Makerстартира от миналия понеделник и в продължение на 14 дни двама ранобудни модни редактори ще избират най-актуалните, цветни и пролетни неща от ексклузивните колекции, които можем да открием само на клик разстояние във Fashion Days.

Модни съкровища от редовните кампании в сайта, както и от новите in season колекиции
, ще се появяват всяка сутрин в нашия Fashion Day Maker и за своя фаворит ще можеш да гласуваш Ти или да споделиш в коментарната форма кое от двете страхотни неща направи твоя ден по-хубав.

Днешните ни сутрешни шопинг инспирации идват от пролетна колекция чанти VJC Versace - супер готин клъч и обемна градска чанта.

Нека модното съревнование за двете хубавици да започне!

Пола




Отново е петък? Неусетно се изтърколи и тази седмица и стремглаво навлизаме в последния работен ден, който подобаващо ще завършим с чаша шампанско в ръка и приятна компания в любимо столично заведение.
Преди това обаче трябва да минем през вкъщи и да освежим визията си, не искаме да мъкнем обемните си чанти, пълни с какво ли не, цяла нощ, нали така?

Какво по-подходящо за лежерна парти вечер с много танци от компактен и стилен клъч като този двуцветен красавец на Versace Jeans. Шарената му арт обвивка от полиуретан е супер тренди и е достатъчно голям да побере всичко от първа необходимост - телефон, портмоне, червило и парфюм.

Остава само да се пъхнем в любимата ни парти рокля или бляскавия топ с ултра широките панталони за по-екстравагантна визия, а тази розово-черна мини чантичка ще допълни перфектно всеки аутфит ала петък вечер.

От fashiondays.bg


Джулия




Лилаво, италианско, женствено: нямам нужда от други причини, за да се влюбя в тази чанта. От пръв поглед и безвъзвратно.

Моделът тип вързопче с дълга метална дръжка на  VJC Versace е решен в разкошно, кралско лилаво, което е един от любимите ми нюанси в пролетно-лятната палитра. Излъчва перфектната доза бохемска елегантност, характерна за топлите дни.

Представям си я със също толкова стилна и дори една идея лекомислена рокля, страхотни сандали с каишки, бижута и небрежно преметнато около врата кашмирено шалче.

От fashiondays.bg

 

Анкета

Кой е твоят Fashion Day Maker за петък, или кой избор направи деня ти?

More from View Sofia

More Shopping