Следва

Пикантна салата с киноа и риба тон

Седмичен ХОРОСКОП - 14 - 20 април

В началото на тази седмица, напрежението ще достигне рекордни стойности, предупреждавайки за трудна обща...

Astro преди 9 години

Астрологична прогноза за 14.03-20.04.2014 г.

В началото на тази седмица, напрежението ще достигне рекордни стойности, предупреждавайки за трудна обща обстановка. И въпреки това, уви, все още недостигнало своя предел ("пикът" ще бъде точно след една седмица), негативното влияние на тези сили със сигурност ще бъде отбелязано с поредица от важни събития. Те са - нагнетяване на международното напрежение, груби нарушения на законодателните норми, както в отделните страни, така и в международните отношения, огромни икономически проблеми в райони с нестабилна икономика, разрастване на вътрешнополитическите и обществени конфликти с възможно използване на сила; голяма вероятност от произшествия.

На лично ниво, нараства вероятността от нараняване, обостряне на хроничните заболявания на опорно-двигателния апарат и нервната система, стомаха, лигавиците, неочаквани конфликти с близкото обкръжение, проблеми със закона и силите за сигурност.

Най-напрегнатите дни от тази седмица са от понеделник до сряда. Наред с другите неща, във вторник се очаква Лунно затъмнение (в 26-я градус на Овен), способно значително да увеличи и без това неблагоприятния фон.
В сряда вечер до неделя вечер състоянието на биосферата малко ще се стабилизира и най-спокойният ден ще бъде петък. Благоприятното влияние ще касае възможността за преговори и временни компромиси между конфликтните страни и успешни усилия за финансова стабилност в най-засегнатите райони.

ОВЕН 21.03 – 20.04

Не ти е лесно!


Седмицата няма бъде лесна за теб. От самото и` начало, нещата няма да вървят така, както би искал. В началото на седмицата, ще те обхване мързел и желание да не правиш нищо. След сряда, когато ситуацията напълно ще излезе извън контрол и всички планове ще започнат да се рушат, може да те обхване апатия към всичко и голямо нежелание да правиш каквото и да било. За щастие това няма да продължи вечно. Към края на седмицата ще успееш да се овладееш, да се вземеш в ръце и да започнеш нещо да правиш, за да подобриш положението си, мака че веднага няма да успееш.да си свършиш работа и да се помириш с околните.

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Много труд и усилия!


Седмицата ще бъде посветена на дела, свързани с материални проблеми: това може да бъдат различни обстоятелства по време на работа или учене, или просто разрешаване на финансови въпроси. Преди всичко ти предстои много да се трудиш, да работиш с документи, да планираш всяка стъпка напред в действията си и най-вероятно ще трябва да започнеш да живееш по-икономично или поне да си правиш сметка на разходите си. Поради струпалата се работа няма да ти е до романтика, така че отношенията с близките за теб хора, ще отидат на заден план и опитите им да се доберат до теб или да отвлекат вниманието ти, ще бъдат игнорирани.

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

Не се предавай!


Ако си намислил да правиш нещо през тези седем дни, не трябва да отстъпваш и да променяш решението си. Сега е най-подходящото време за теб. Препоръчително е да действаш, използвайки своя чар и голяма част от работата ще бъде направено за теб от някой друг, но и сам ще можеш също да направиш много. Втората половина на седмицата е благоприятна за общуване в семейния кръг. Всички проблеми и трудности ще се оттеглят сами или ще успееш да разрешиш самостоятелно. Единственото, което се изисква от теб - е да не се предаваш и да проявиш решителност във всички начинания, това касае особено личната сфера.

РАК 22.06 – 23.07

Материалното надделява!


Тази седмица ще бъде посветена на материалните неща. Ще успееш да разрешиш финансовите си проблеми, има вероятност да получиш пари или да подобриш атмосферата на работното място. Ще успяваш и в най-сложните дела, а колегите ще те обожават, опитвайки се да ти подражават. Тази ситуация може да има и своята негативна страна - напълно да се отдадеш на работа и напълно да забравиш за всичко останало, което няма да се отрази добре на отношенията с приятелите и семейството. Така че рискуваш да се престараеш и силно да се измориш.

ЛЪВ 24.07 – 23.08

Романтика!


Ново романтично запознанство, което Лъвовете ще завържат през тази седмица, може да прерасне в нещо сериозно, ако самите Лъвове го искат. Но дори ако решиш, че за драстични промени в личния ти живот все още не е дошъл момента, не бързай да отблъскваш тези, които те харесват - може би скоро ще имаш основание да промениш мнението си.

ДЕВА 24.08 – 23.09

Цени себе си!

През тази седмица можеш спокойно да разшириш своята сфера на влияние във всяка интересна област за теб, но избягвай да се занимаваш с това, което е против желанията на сърцето ти. Единственият проблем през тази седмица е в личния живот - може да станеш жертва на чужда завист. Възможно е да чуеш за себе си доста изкривена и неприятна информация, но нищо и никой не трябва да те кара да спираш да уважаваш и цениш себе си.

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

В търсене на себе си!

През седмицата са възможни романтични запознанства, обаче е малко вероятно да имаш желание да развиваш отношения и едва ли ще предприемеш първите стъпки. Погледът ти ще бъде насочен по скоро навътре към себе си, в търсене на собствения Аз, отколкото навън. Затова опитите отстрани да привлекат вниманието ти може да останат незабелязани. Но към края на седмицата ще покажеш своята емоционална страна и може да планираш някакви мероприятия. В работата всичко ще протече без променени.

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Овладей себе си!


Трябва да държиш емоциите под контрол, защото тази седмица ще тества силата ти. Вътре в теб ще кипят страсти, които ще ти се иска да стовариш на всеки, който ти е под ръка. В същото време, през тази седмица, ще ти се налага да общуваш често, да се движиш и да бъдеш активен. Много лесно в такива условия може да се скараш с някой или да попаднеш в някаква неприятна история по своя вина. За да не доведат събитията от седмица до негативни последици, се постарай да запазиш самообладание във всяка една ситуация.

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Не се отклонявай от пътя, който си избрал!


Без значение колко големи са изкушенията в началото на седмицата, нежелателно е да се отклоняваш от поставените цели. В теб може да се появи желание да бъдеш пред всички и за това ще имаш всички шансове. Но в някои ситуации е желателно да проявиш такт и търпение, колегите и приятелите ще го оценят.

КОЗИРОГ 22.12 – 20.01

Контролирай емоциите си!

Ако не изпадаш в крайности, пред теб ще се отворят големи професионални и творчески перспективи, така че сега трябва да оправиш емоционалното си състояние и да се научиш да контролираш емоциите си. Позволи си просто да плуваш по течението и правилното решение само ще стигне до теб. Непременно приведи в ред всички документи и не забравяй, че всичко тайно може някой ден да стане явно. През събота и неделя е препоръчително нищо да не планираш и да прекараш тези дни у дома.

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 19.02

Хармония и баланс!


Тази седмица за теб е период на хармония и баланс в почти всички области. Този период е най-благоприятен за тези, които вече имат втора половинка, тъй като отношенията им ще се развиват стабилно и ще достигнат нови висоти. Но не става въпрос за романтичните увлечения, а за сериозните и дълготрайни връзки, именно на тях им предстои още да укрепнат. А за самотните, нови запознанства не се очакват. Също така, необходимо е да избягваш прекомерните разходи, особено за несъществени неща, ако можеш да живееш без дадено нещо през тази седмица, по-добре да се откажеш от покупката му.

РИБИ 20.02 – 20.03

Умереност!


В началото на тази седмица ще се чувстваш уморен и изтощен от различни дейности, както и от задължението да вършиш рутинната си работа, без възможността да се откъснеш от нея. Към средата на седмицата цялата умора ще изчезне, за което ще имат принос добра компания, среща с приятели и различни развлекателни мероприятия. Не са изключени, през втората половина на седмицата и романтични срещи. По време на тези начинания, се опитай да се въздържиш от силни напитки и излишества в храненето, в противен случай може да се сблъскаш с неприятни последствия.

Австралийската красавица Миранда Кер е родена на 20 април, през 83-та година. 

More Astro