Следва

Спечели 27-инчово бижу Philips

Дизайн за вдъхновение: Ретро стил и много цвят в един калифорнийски дом

Разходката до Франция от миналата седмица ни отведе при дизайнерката Ноеми Седил, чиито стил бе вдъхновен от геометрични форми и меки цветове...

All About Life преди 10 години

Разходката до Франция от миналата седмица ни отведе при дизайнерката Ноеми Седил, чийто стил бе вдъхновен от геометрични форми и меки цветове. Днес срещаме друг дизайнер в лицето на Челси Бринк от Калифорния. Мястото, където живее, се нарича Retro Row, което е абсолютно в духа на такъв ретро почитател като Челси.

Точно такъв е и нейният дом. Тя казва, че се впечатлява главно от мебели от средата на миналия век, ярки цветове и като графичен дизайнер, всичко вдъхновено от типографията. И, ако трябва да обобщи, би описала стила му като "vintage rainbow eclectic".

Вижте тази калифорнийска дъга, която несъмнено ще ви усмихне и въдхнови, като ви даде безценни идеи за това как да внесете свежест и топлина в дома си. 









































Виж още от днес (11 април 2014):

Петте парчета, които нямаме търпение да чуем на SOLAR EASTER: TRINITY

Да нахраним кожата: Освежавща диета за сияен тен през пролетта

Великденски чудеса в Riu Pravets Resort

Екзистенц оптимум

Kонкурс за графичен мотив на емблематичната Sensibio H2O

EASY CHIC - Джинсите с флорален принт Just Cavalli и още 5 страхотни неща в компанията им

Kонкурс за графичен мотив на емблематичната Sensibio H2O

И още...

More from View Sofia

More All About Life

Tanqueray с нов продукт в България

All About Life преди 2 дни

Световноизвестната марка джин Tanqueray пуска нов продукт на българския пазар. Продуктът е изненада за мнозина, тъй като е безалкохолната алтернатива на Tanqueray London Dry и е създаден за безалкохолни коктейли със същия, неустоим вкус. Идеята на бранда е, че всеки може да се наслади на Tanqueray 0.0 без да прави компромис с вкуса.

Може ли чешмяната вода да съсипе кожата и косата ни

All About Life преди 6 дни

В обществото битува схващането, че някои видове чешмяна вода могат да повлияят негативно на кожата и косата ни, но преди да навлезем в дълбочината на въпроса, нека първо се попитаме къде се корени проблемът.