Следва

Неизвестна жена хвърли по Хилари Клинтън обувка

Спечели 27-инчово бижу Philips - условието на играта

Това 27-инчово бижу, професионален PLS дисплей Philips, който предлага кристално чисти изображения с четворна разделителна способност е нашият подарък тази седмица...

All About Life преди 10 години

Това 27-инчово бижу, професионален PLS дисплей Philips, който предлага кристално чисти изображения с четворна разделителна способност е нашият подарък тази седмица.

И защото отдавна знаем, че е прекрасно да си споделяме, подаряваме това високофункционално изживяване на един от вас, споделил с нас своя дисплей. Изпратете ни принт скрийн на вашия десктоп с едно обяснително изречение, направете лична снимка на дигиталната си душа и спечелете 27-инчов монитор, в който да можете да я оглеждате още по-добре.

Единственото, което трябва да направите, е да ни изпратите снимка на десктопа ти заедно с имената си на [email protected]. На случаен принцип, сред най-интересните и стилни десктопи на участници, ще изберем победителя. Срокът е една седмица, или до 21 април включително. Успех!

Обратно към анонса >>>

 

More from View Sofia

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 6 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.