Следва

Лято в града. Две вълшебни туники в модния двубой тази неделя сутрин

Черно-бяла рокля/Оранжева секси съперница в модния двубой тази събота сутрин

null

Shopping преди 9 години

Новата ни поредица, наречена The Fashion Day Makerстартира от понеделник и в продължение на 14 дни двама ранобудни модни редактори ще избират най-актуалните, цветни и пролетни неща от ексклузивните колекции, които можем да открием само на клик разстояние във Fashion Days.

Модни съкровища от редовните кампании в сайта, както и от новите in season колекиции
, ще се появяват всяка сутрин в нашия Fashion Day Maker и за своя фаворит ще можеш да гласуваш Ти или да споделиш в коментарната форма кое от двете страхотни неща направи твоя ден по-хубав. 

Днешните ни сутрешни шопинг инспирации идват от пролетната кампания на Woolrich във Fashion Days - великолепна графити рокля и нейната оранжева съперница. 

Нека модното съревнование за две прекрасни летни рокли да започне!

Джулия



Сладък и идеален за ежедневието модел от Woolrich. Особено ми допада спортната кройка, която превръща иначе типично момичешката рокля в туника-тишърт. Класическото черно пък се съчетава добре с хоризонталното райе в горната част на дрехата.

Или с други думи, тази дрешка е страхотна кежуъл находка, която можем лесно да съчетаем с почти всеки тип обувка: от нежни пантофки, кецове на платформа до по-груби боти. И все ще изглежда готино, свежо и секси по един по-лежерен и неангажиращ начин. Как да не обича човек такива модни хамелеони?!

Oт fashiondays.bg

Пола



Броени дни остават до момента, в който ще зарежем триумфално джинсите.. поне за един ден,за да дадем подобаващо начало на сезона на късите рокли. А ако за случая се сдобием и с чисто нова лятна одежда, още по-добре.


Този семпъл модел на Woolrich с дължина малко над коляното и примамлив цвят ала летен залез е перфектно решение за градското ни ежедневие, а деликатното й винтидж излъчване ни позволява да я заведем без никакви притеснения и на градинското парти на свещи и хубаво вино.

Ще я комбинирам с комфортни мокасини и плетена кошница през деня, а минута след 7 вечерта ще ги заменя за
кокетни сандали с връзки и очарователната малка чантичка, която наскоро намерих в гардероба на баба ми.

fashiondays.bg
 

Анкета

Кой е твоят Fashion Day Maker за събота, или кой избор направи деня ти?

More from View Sofia

More Shopping