Следва

Петте неща, които харесахме в модата през изминалата седмица

Лято в града. Две вълшебни туники в модния двубой тази неделя сутрин

Нека модното съревнование за двете хубавици да започне...

Shopping преди 9 години

Новата ни поредица, наречена The Fashion Day Makerстартира от миналия понеделник и в продължение на 14 дни двама ранобудни модни редактори ще избират най-актуалните, цветни и пролетни неща от ексклузивните колекции, които можем да открием само на клик разстояние във Fashion Days.

Модни съкровища от редовните кампании в сайта, както и от новите in season колекиции
, ще се появяват всяка сутрин в нашия Fashion Day Maker и за своя фаворит ще можеш да гласуваш Ти или да споделиш в коментарната форма кое от двете страхотни неща направи твоя ден по-хубав.

Днешните ни сутрешни шопинг инспирации идват от пролетната колекция на MICHAEL Michael Kors - две вълшебни туники - оранжев разкош и анималистичният секси модел с асиметрично деколте.

Нека модното съревнование за двете хубавици да започне!

Пола



Плажно настроение в градската вихрушка, защо не?

Наближи ли май, всички автоматично превключваме на лятна вълна, а копнежите ни по морските ширини и всичките емоции, които могат да ни предложат, ни преследват все по-настоятелно. За да ги облекча поне малко, ще приложа една малка хитрост - ще приобщя няколко плажни артикула към градската ми визия, за да се чувствам една идея по-близо до игривите вълнички.

Тази ултра секси туника MICHAEL Мichael Kors ще свърши перфектно задачата си и ще внесе доза игривост и дързост в пролетно-летния ми гардероб. Привлекателният коралов цвят и придава стилна екзотичност, а острото триъгълно деколте е просто неустоимо. Нужно й е само едно ефектно бижу около врата и високи платформи за моментален парти ефект, а през деня съвсем спокойно мога да я нося с ниски сандали и дори с широк boyfriеnd деним за свежа стрийт визия.

След два-три месеца ще я заведа и до морския бряг, обещавам!

От fashiondays.bg

Джулия



С кройка алла гръцка богиня, бохемско излъчване и смел, животински принт туниката на Michael Kors лесно и бързо намери верния път до сърцето ми.

Хубаво е да се наслаждаваме на подобни дизайнерски творения, които съчетават стилното с провокативното; а и ето едно доказателство, че и животинският принт може да бъде „опитомен” и да стои страхотно, без да е твърде натрапчив.

Където и да се появим, облечени в тази пищна туника, със сигурност ще се чувстваме завладяващи, дръзки и очарователни. Тя е перфектна за плажната визия и със сигурност няма да ни предаде, ако решим да отидем на по питие след дълъг слънчев следобед. Нуждаем се единствено от ефектна чанта, обувки на платформа и красиви слънчеви очила, за да подчертаем излъчването й.

От fashiondays.bg

 

More from View Sofia

More Shopping