Следва

Alexander Wang x H&M - името на следващата дизайнерска колаборация

Петте неща, които харесахме в модата през изминалата седмица

Вихрушка от принтове, утопични цветя и красива декоративност ни връхлитa от...

All fashion преди 9 години

Кампанията пролет/лято 2014 на Stella Jean

Вихрушка от принтове, утопични цветя и красива декоративност ни връхлитa от летния lookbook на италианската дизайнерка с карибски корени Stella Jean. С всеки следващ сезон бившият модел затвърждава статута си на новата богиня на екзотичната стилистика и въвлича все повече последователи в цветния си свят.

Последната й кампания, заснета от Андреа Масари, комбинира по вълшебен начин наситената пищност на материи и шарки в пролетните сетове с деликатно грабващия окото фон от изящни плочки с португалско намигване.

Натрупването на много и различни орнаменти може да е нож с две остриета, в случая обаче резултатът е експлозия от настроение, летни вибрации и много живец, подсилен от очарователната усмивка на бразилския модел Мариана Брага.

Виж всички снимки от кампанията тук>>>

Поп-ъп бутикът на Nicholas Kirkwood



Като ценители на красивите обувки съвсем естествено сме поставили дизайнера Николас Киркууд в графата за следене, защото не веднъж е доказал, че е абсолютен гений в областта на тази непоклатима женска, а всъщност и мъжка, страст.

Затова благородно завиждаме на феновете му отвъд океана, които ще могат да се докоснат на живо до творенията му в новооткрития Pop-up бутик в слънчев Маями. А той е повече от омагьосващ с иновативния си геометричен дизайн, наподобяващ химическа формула. Ако целта му е била да оплита в примамлива клопка клиентите, точно като молекулите, то определено я е постигнал, а да не под3еняваме и силата на неустоимите цветни петна под формата на стилни чепици – от високи стилето до равни сандали.

За жалост не ни се очертава път към Маями в близките месеци, но ако някой посети слънчевата дестинация до края на септември, може да си подари незабравимо шопинг изживяване с кодово име „Николас Киркууд”.

Виж още тук>>>

Кирстен Дънст на корицата на Harper’s Bazaar



Пролетна експлозия от нежни пастели, деликатно загатваща за себе си флора и романтична небрежност завладява корицата на майския брой на британския Harper’s Bazaar, а за капак и прелестната Кирстен Дънст ни хвърля леко палав поглед изпод разпилените си платинени коси.

При тези налични опорни точки, просто няма как да не харесаме пролетната визия на изданието и придружаващата D1 фотосесия, заснета от Дейвид Слайпер. А тя ни отвежда в приказна, разцъфнала градина, която досега благоуханно ни се е явявала само насън, в която сладураната е като истинска фея в любими сетове на Miu Miu, Mary Katrantzou и Dries Van Notenколекциите пролет/лято 2014.

Ако ни се отдаде възможност, няма да се замислим и за секунда и ще се насладим на вълнуващата разходка из райското местенце и на хартия, а някоя от страничките ще окачим на видно място за пролетно настроение при всеки поглед.

Виж още тук>>>

Mишел Уилямс в новата кампания на Louis Vuitton



След неустоимата кампания на Prada, която влезе във фаворитите ни миналата седмица, и от Louis Vuitton успяха да ни грабнат с рекламните кадри на колекцията си чанти пролет/лято 2014. Главните герои несъмнено са новите превъзходни цветни модели на луксозния бранд, които са „влезли под кожата” и на чаровната актриса Мишел Уилямс, лице на кампанията.

Сериозна доза сексапил, допъCCнен и от капчица момичешка закачливост, струи от фотосите на Питър Линдберг, а предизвикателният поглед, дръзкото червило и стилната визия на платинената хубавица придават на чантите статут на задължителен придружител на всяко it момиче.

Ярките цветове и иновативната комбинацията от материали придават необходимата свежест на класическия и леко преекспониран аксесоар с инициали Louis Vuitton и го пращат директно в пролетния ни wish list.

Виж всички снимки от кампанията тук>>>

Любими есенни визии в щури gif-чета


Louis Vuitton
 
Близо месец и половина след края на седмиците на модата, есенните предложения на дизайнерите не са спирали да обикалят онлайн пространството, коментирани, анализирани, боготворени или пък не чак толкова. Липсваше ни обаче тази частица хумор, която да ни припомни, че модата на първо място е удоволствие и забавление. Ето, че я намерихме в последния проект на артиста Лука Манини специално за style.com, в който четири любими аутфита от четирите модни столици, съответно от дефилетата на Marc Jacobs за Ню Йорк, Simone Rocha за Лондон, Fendi за Милано и Louis Vuitton за Париж, оживяват под формата на gif колажи, всеки с неустоима тематична закачка, с ясното послание – не се взимайте твърде насериозно.

Точната доза естетски хумор в понеделник сутрин, която да даде свеж старт на работната седмица.

Вижте всички тук>>
 

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 21 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.