Следва

Фестивален синдром - музика и мода на Coachella 2014!

Веси Бонева посреща рождения си ден на сцената на YALTA CLUB

Vessy Boneva ще представи със специално лайв шоу новия си видеоклип с участие на...

Music преди 9 години

Vessy Boneva ще представи със специално лайв шоу новия си видеоклип с участие на Goodslav „Обсебен си” на промоция с ключови медии и добре подбрани ВИП гости на 16 април (сряда) в YALTA CLUB от 20:00 часа. Очакванията за новия сингъл са огромни, защото още с работната си версия парчето успя толкова да впечатли организаторите на софийското издание на световния феномен „Фестивал на цветовете”, че те поканиха Vessy Boneva за лице на събитието. Парчето продължава хаус линията на предишните й тракове, но с лек ар-ен-би привкус, подсилен от включването на хитовия рапър Goodslav. За да е партито пълно Vessy Boneva е избрала за дата на промоцията именно рождения си ден, така че медиите, приятелите и ВИП гостите да са рамо до рамо на дансинга.

Дотук Vessy Boneva има в дискографията си парчета с уникална смесица от денс и поп музика на световно ниво като "Ring The Bells", "Believe" и " If You Want to Touch Me", които по никакъв начин не звучат български, но пък са намерили своето място в сърцата на родните меломани. Неслучайно тя е носителка на награда за "Най-добър български видеоклип" на МAD TV Гърция, а сред местата, където е имала концерти е и легендарният австрийски клуб "U4", известен с гостуванията на имена като Prince, Sade и David Guetta.



Vessy Boneva има два самостоятелни албума зад гърба си, както и участие в единствения по рода си хаус проект в България – Planet Magic Livе, с които правят тоталния хит “To Fuck” и успяват да превземат всички музикални класации у нас. Много скоро Vessy подобрява този успех, когато сингълът й "Touch" влиза директно на 6-то място в престижната музикална класация World Chart Express на MTV. Иначе Vessy Boneva започва да се занимава с музика от 5-годишна, а когато е едва на 17 печели наградата „БГ талант” на „БГ Радио”. Напоследък освен на сцената Vessy Boneva се изявява и на големия екран като дублира анимационни филми, а именно неин е гласът на Анна в БГ версията на спечелилата „Оскар” лента "Замръзналото кралство".

More from View Sofia

More Music