Следва

Започна националното турне на Трона. Следваща спирка - Бургас

Фестивален синдром - музика и мода на Coachella 2014!

Вчера приключи първата част на един от най-обичаните от звездите фестивали - "Коачела". Той стартира в петък с изпълнения на Ели Голдинг, Grouplove, ZZ Ward и Aloe Blacc и събра хиляди хора във вече по-голямото си фестивално градче, разшитено с допълнително пространство за паркиране, къмпинг, арт инсталации и заведения за хранене...

Music преди 9 години

Вчера приключи първата част на един от най-обичаните от звездите фестивали - "Коачела". Той стартира в петък с изпълнения на Ели Голдинг, Grouplove, ZZ Ward и Aloe Blacc и събра хиляди хора във вече по-голямото си фестивално градче, разширено с допълнително пространство за паркиране, къмпинг, арт инсталации и заведения за хранене.

Двуседмичното музикално събитие с хедлайнери OutKast, които се събраха след 7 годишна раздяла, Muse и Arcade Fire отново изненада зрителите с пищността си, но и разочарова други с недотам доброто озвучение, причинено от появилия се силен вятър.

Сред другите известни банди и изпълнители, които взеха участие бяха още Queens of the Stone Age, които нямаме търпение да чуем и на EXIT, Фарел Уилямс, Лорд, Лана дел Рей, Motörhead, Foster the People и др.


Lorde


Outcast


Pharrell Williams





Лана дел Рей

Изпълнението на Лана дел Рей>>>


Часове преди Jay Z да направи изненадваща поява по време на изпълнението на Nas, Бионсе също се качи на фестивалната сцена. Тя излезе пред публиката, за да потанцува заедно със сестра си Соланж на песента "Losing You", a тълпата буквално изригна при появата й.



Изпълнението на Соланж >>>


Вторият тур на музикалното събитие ще се проведе от 18 до 20 април, като подборът на изпълнители е еднакъв за двата уикенда.

Фестивалът е проведен за първи път през 1999 г. като двудневна проява. За първи път през 2012 г. обаче, събитието се провежда в два тура, в две последователни седмици. 


Селена Гомес, Кайли и Кендъл Дженър

Звездите, които видяхме на Коачела в първата седмица ни показаха страхотни фестивални визии, a ние носталгично си помечтахме да влезем и тази година в тях. И сигурно ще го направим имайки предвид предстоящия EXIT, който обещава да бъде грандиозен!
 

More Music