Следва

Мини акцент, мини разкош

Модни градски истории: Totally Party

Пролет е! Мрачно е, но градът е разцъфнал и гостоприемен, точно какъвто си го знам и обичаме, а аз съм в...

All fashion преди 10 години

В чисто новата поредица на ViewSofia в продължение на пет седмици ще ви разказваме по една история, вдъхновена от красотата на сезона и града, такъв, какъвто по-често искаме да го виждаме облечен.

Със силната подкрепа на най-фешън марките, част от великолепната селекция в Totally Erected Store, сглобихме пет страхотни ансамбъла, по един за всяка седмица от пролетта.

Ето как си представяме един ведър, секси и парти стрий стайл този предпразничен четвъртък:


Пролет е! Мрачно е, но градът е разцъфнал и гостоприемен, точно какъвто си го знам и обичаме, а аз съм в настроение за приключенски разходки, дълги и без посока. Какво по-подходящо занимание за понеделник след работа? Решено е, обаждам му се, ще е тук след 30 минути! Ще дойде със скутера, страхотно, тогава ще си обуя новите сандали с прекрасни орнаменти, доста са високи, но нямам търпение да ги изведа на разходка из града, пък и нали само ще се возят?

В този случай полата не е добър вариант, затова се спирам на чифт готин деним като този patchwork красавец на Miss Sixty във всички нюанси на сивото и деликатни флорални мотиви.

Модният артикул, без който не мога, е ризата и рядко ще ме видите навън с нещо различно. Купувам си поне по 2 всеки нов сезон, а последната ми придобивка е тази изящна дантелена феерия на Just Cavalli, в която съм абсолютно влюбена. Решено, обличам я, още отсега си представям как ще си играе с вятъра, докато ние пъргаво препускаме със скутера из малките, китни улички.

Липсва ми само малък, но грабващ детайл, който да завърши тренди пролетната ми визия. Цветя! Точно това искам, а шареното ми бюстие ще ми ги набави на секундата. Те обаче ще останат под нежния бял воал на ризата, за да не са прекалено натрапчиви.

Грабвам набързо любимата ми дълга верижка с малко, изящно черепче за лек бунтарски акцент, гушвам меката триъгълна чанта и слизам бързо, защото той вече ме чака.

Нека вълнуващата градска обиколка започне сега.









Деним Miss Sixty – 342 лв.
Бюстие Just Cavalli – 279 лв.
Риза Just Cavalli – 592 лв.
Обувки Just Cavalli- 460 лв.
Чанта Just Cavalli- 258 лв.
Колие Vivienne Westwood 173 лв.


Модел: Деница@Ivet Fashion
Стайлинг: Пола Попова
Фотограф: Росица Генчева

 

More from View Sofia

More All fashion