Следва

Аукционна къща "Ракурси" организира пролетен търг на произведения на изкуството

Виктор признава кой е истинският баща на Георги – в следващия епизод на „Фамилията”

Лора и Стефан намират нова следа кой е Кристофър Робин – в следващия епизод на „Фамилията” утре вечер от 21:30 часа по bTV...

Events преди 10 години

Лора и Стефан намират нова следа кой е Кристофър Робин – в следващия епизод на„Фамилията” утре вечер от 21:30 часа по bTV.

След като става ясно, че Халачев е бил извън страната, когато Сашо е умрял, двамата под прикритие се оказват в изходна позиция. Една находка на Лора обаче повежда разследването в нова посока – талисманът на починалия й брат се оказва в Тони. Как картичката е попаднала у Велев и той ли е убил най-добрия си приятел, Стефан и Лора ще се опитат да разберат в новия епизод на „Фамилията”.

Междувременно, Виктор гледа записа на Борис и Диана. Чашата прелива окончателно и единственият останал син на Фамилията решава да скъса всички връзки с баща си, като се опитва да вземе със себе си и Георги. Момчето отказва, но бъдещето му при Борис се оказва не толкова сигурно, след като Мики не може да сдържи гнева си от издигането на Георги. Една малка промяна в документите, които младежът подготвя за дядо си, предизвиква гневът на Борис и Георги е изгонен от Фамилията.

След като става ясно, че е преспала с Борис, Диана бяга от къщата, но Тони и хората му бързо надушват следите й. Дали бившата Миска ще се измъкне или Фамилията ще я застигне, ще стане ясно в новия епизод на сериала утре вечер.

Последните събития предизвикват Виктор и той признава една дълго пазена тайна – кой е бащата на Георги. Каква е истината, ще стане ясно във вторник.
 

Още от днес (14 април 2014):

Коцето Калки официално представи Мартина като своя жена

През седмицата ще видим... Или най-интересното в афиша на града 14 - 20 април

Петте неща, които харесахме в модата през изминалата седмица

Кампаниите: Stella Jean пролет/лято 2014

Отблизо: Поп-ъп бутикът на Nicholas Kirkwood в Маями

Кампаниите: Mишел Уилямс новата кампания на Louis Vuitton

Любими есенни визии в щури gif-чета

Кирстен Дънст е пролетна принцеса на корицата на Harper’s Bazaar

И още...

More from View Sofia

More Events

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 6 дни

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.

The Heavens - изложба на Паоло Уудс и Габриеле Галимберте

Events преди 1 седмица

Галерия Синтезис и Френският институт в България представят изложбата “The Heavens” на Паоло Уудс и Габриеле Галимберти, чиято премиера е на фестивала Les Rencontres d'Arles през 2015 г. и оттогава гостува на множество музеи и фестивали. “The Heavens” е мащабен артистичен проект с критичен поглед към офшорните зони, който съчетава дългосрочно журналистическо разследване, фотография, финансови анализи и инфографики. Офшорните зони* тихомълком превземат целия свят. Повече от половината световна търговия преминава през тях. Нарастващият брой статии и доклади по тази сложна тема обикновено са илюстрирани със снимки на тропически плажове с палми. Така ли изглеждат наистина данъчните убежища?