Следва

Албена Денкова: Върнах се на леда по задължение!

Аукционна къща "Ракурси" организира пролетен търг на произведения на изкуството

 Аукционна къща „Ракурси“ организира своя пролетен търг на произведения на изкуството на 28 април 2014 г. Ще бъдат предложени 111 творби от различни периоди на българското изкуство от XIX и XX век...

Events преди 9 години

Аукционна къща „Ракурси“ организира своя пролетен търг на произведения на изкуството на 28 април 2014 г. Ще бъдат предложени 111 творби от различни периоди на българското изкуство от XIX и XX век.

Търгът включва произведения на 70 български художници, сред които ценни работи на класиците Владимир Димитров - Майстора, Борис Георгиев, Вера Недкова, Райко Алексиев, Ненко Балкански, Жорж Папазов, Илия Петров, Илия Бешков, Константин Щъркелов, Давид Перец и др. В наддаването ще участват и произведения на маринистите Марио Жеков и Георги Баев, на майсторите на пейзажа Борис Денев, Станю Стаматов и Иван Тричков, рисунки на Никола Танев, Стоян Венев и Иван Георгиев - Рембранда, графики на Петър Морозов, Карл Йорданов, Веселин Стайков и Димитър Казаков – Нерон, акварели на Йордан Гешев, Дечко Узунов, Светлин Русев и др. Ще бъдат предложени и редки творби на Патрики Сандев, Георги Павлов – Павлето, Генко Генков, Атанас Яранов.

Огледът на произведенията, участващи в търга ще се състои от 22 до 27 април от 11:00 до 19:00 ч. и в деня на търга – 28 април от 11:00 до 15:00 ч. в галерия „Ракурси“, а самия търг ще се проведе от 18:30 ч. на 28.04.2014 в Гранд хотел „София“, зала „Триадица 1“.

Още от днес (14 април 2014):

Коцето Калки официално представи Мартина като своя жена

През седмицата ще видим... Или най-интересното в афиша на града 14 - 20 април

Петте неща, които харесахме в модата през изминалата седмица

Кампаниите: Stella Jean пролет/лято 2014

Отблизо: Поп-ъп бутикът на Nicholas Kirkwood в Маями

Кампаниите: Mишел Уилямс новата кампания на Louis Vuitton

Любими есенни визии в щури gif-чета

Кирстен Дънст е пролетна принцеса на корицата на Harper’s Bazaar

Какво да четем - "Малката домашна църква" от Деян Енев

И още...

More from View Sofia

More Events

Изложбите в София: светско монументално изкуство или 125 години от рождението на Дечко Узунов

Events преди 1 месец

Дечко Узунов и днес продължава да привлича вниманието на изследователите с многобройните си творчески проявления. Освен в областта на изящното изкуство той се изявява и в монументалното. Разработва редица проекти в различни направления, вкл. стенописи, мозайки и витражи.