Аукционна къща "Ракурси" организира пролетен търг на произведения на изкуството

 Аукционна къща „Ракурси“ организира своя пролетен търг на произведения на изкуството на 28 април 2014 г. Ще бъдат предложени 111 творби от различни периоди на българското изкуство от XIX и XX век...

Аукционна къща „Ракурси“ организира своя пролетен търг на произведения на изкуството на 28 април 2014 г. Ще бъдат предложени 111 творби от различни периоди на българското изкуство от XIX и XX век.

Търгът включва произведения на 70 български художници, сред които ценни работи на класиците Владимир Димитров - Майстора, Борис Георгиев, Вера Недкова, Райко Алексиев, Ненко Балкански, Жорж Папазов, Илия Петров, Илия Бешков, Константин Щъркелов, Давид Перец и др. В наддаването ще участват и произведения на маринистите Марио Жеков и Георги Баев, на майсторите на пейзажа Борис Денев, Станю Стаматов и Иван Тричков, рисунки на Никола Танев, Стоян Венев и Иван Георгиев - Рембранда, графики на Петър Морозов, Карл Йорданов, Веселин Стайков и Димитър Казаков – Нерон, акварели на Йордан Гешев, Дечко Узунов, Светлин Русев и др. Ще бъдат предложени и редки творби на Патрики Сандев, Георги Павлов – Павлето, Генко Генков, Атанас Яранов.

Огледът на произведенията, участващи в търга ще се състои от 22 до 27 април от 11:00 до 19:00 ч. и в деня на търга – 28 април от 11:00 до 15:00 ч. в галерия „Ракурси“, а самия търг ще се проведе от 18:30 ч. на 28.04.2014 в Гранд хотел „София“, зала „Триадица 1“.

Още от днес (14 април 2014):

Коцето Калки официално представи Мартина като своя жена

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.