Следва

Тренд от улицата - Аксесоарите, или играта на ексцентричността

Адам Лавин пусна линия дамски облекла

Фронтменът на американската поп-рок група Maroon 5...

All fashion преди 9 години

Фронтменът на американската поп-рок група Maroon 5 Адам Лавин пусна линия дамски облекла в Kmart. За работата си по колекцията най-сексапилният мъж в света според сп. People споделя:

"Дрехите, които създадох са такива, каквито бих искал да видя върху жените. Обичам когато дрехите говорят за свободата на духа, така че моите модели са наистина спокойни и непринудени. Те са лесни за носене и повечето от тях са класика. И по мое мнение, класическите модели никога не са скучни. Обичам да виждам момичета облечени просто с риза и чифт джинси. За мен една жена изглежда най-добре, когато не прекалява."

Точно така смятаме и ние, а след неговите думи сигурно вече и много други жени, които до този момент са се обличали, за да го впечатлят.Не сме сигурни дали "класически" е най-точната дума, за да се опишат дрехите създадени от Адам, но като цяло колекцията му вече може да бъде намерена в магазините Kmart и shopyourway.com от 10 април, с цени, вариращи между $12.99 и $ 29,99.

А ти какво мислиш за опита на Адам Лавин да създава женска мода?
 

More All fashion

Всички носят: огромни кожени бомбъри

All fashion преди 1 седмица

Миналата година кожените блейзъри бяха истински фетиш, елегантното наметнати на елегантните снаги на всички знакови модни дами и господа - от Хейли Бийбър до Адам Сандлър, абсолютно всеки се беше вкопчил в идеята за практичното сако от качествена лицева кожа. Сега обаче, по всичко личи, че дългогодишното царуване на блейзъра отслабва, и имаме нова връхна дреха du jour