Следва

Джени Морис готви на Ривиерата

"Happy" разплака Фарел Уилямс

Докато течеше компилацията от всички заснети от неговите фенове варианти на безспорно най-позитивната песен на годината "Happy" той избухна в сълзи...

People of art преди 10 години

Фарел Уилямс гостуваше на Опра Уинфри тази неделя и докато течеше компилацията от всички заснети от неговите фенове варианти на безспорно най-позитивната песен на годината "Happy", той избухна в сълзи.

Певецът обясни, че тези кадри наистина са докоснали душата му и че не е могъл да се сдържи: "Радостта от това, което виждам е огромна, защото обичам това, което правя и силно оценявам факта, че хората вярват от толкова дълго време в мен." 



По време на интервюто, Уилямс носеше една от многото си емблематични шапки Vivienne Westwood и откровено разказа за споходилата го късно още по-голяма слава. Седемкратният носител на Грами сподели още, че най-големите му хитове идват по два различни начина и когато има наистина добро вътрешно чувство за нещо, то е написано или в банята, или в самолета.

Виж и видеото:





 

 

More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра