Следва

Paul Smith

Първи трепети в Orange centеr

Доказано е, че трепетите за приготвянето на изцяло оборудван малчуган коства на всеки родител не по-малко от 2 месеца, а понякога...

Shopping преди 15 години

Доказано е, че трепетите за приготвянето на изцяло оборудван малчуган коства на всеки родител не по-малко от 2 месеца, а понякога и много повече.

А потребностите на всяко едно дете за старт на успешна учебна година се равняват на един средно голям гардероб, ново и натъпкано вече бюро, както и допълнителен шкаф за обувки. Лесно ще е, ако можеш да намериш всичко на едно място…

Без какво не тръгва ученикът на 15 Септември? Ето първите неща, които задължително трябва да купиш преди уречения ден:
 


Новата колекция на Мечо Пух
, която притежава артикули както за момиченце, така и за момченце. Синьо, розово и резeда са вариантите, от които можеш да избереш. Пълна гама необходими чантички и несесери. Всяка раница струва 92,90 лв.





Подвижният куфар е чудесна алтернатива на тежката и трудно мъкнеща се раница от малките детски ръчички.
Цена 139,90 лв.

А за по-големите госпожици хит е най-новата teenage серия Denny rose в червено и черно. Малчуганите фенове на Transformers със сигурност ще бъдат завладяни от колекцията за момчета, с герои от едноименния филм. Родителите обичат да изпълняват желания, затова всички артикули от тази колекция в момента в Orange center се предлагат на нови, много добри цени.





Незабравимите детски герои, приятели на Мечо Пух са илюстрирани върху различни по размер и брой на листовете тетрадки на цена от 1,40 лв за 20 листа на малки квадратчета.





Подходящ комплект с гумичка, молив, химикал и т.н. на стойност от 11 лв., а задължителната линийка е с лика на Spiderman специално за момченца струва 2,40 лв.





Боички Faber-Castell за 2,70 лв ще свършат работа като за начало, както флумастри – 16,50 и моливи – 4,90 на Giotto.

Има опасност да забравиш да си тръгнеш от големия магазин, както и да изкупиш не малка част от неговото съдържание. Изборът е голям, на теб остава да го направиш.

Orange centеr се намира на:
ул. „Граф Игнатиев” 18, тел. 989 1234
Sky City, тел. 973 3540
Бизнес Парк София, тел. 974 2759

Всички адреси на веригата виж в Адреси.

More from View Sofia

More Shopping