Следва

Bridal Fashion Week 2015: Най-красивите сватбени рокли на пролетта

Красиви и бременни - родни бъдещи майки, които по нищо не отстъпват на световните

Родните известни бременни дами изглеждат също толкова страхотно, колкото звездите на световно ниво...

All fashion преди 10 години

Родните известни бременни дами изглеждат също толкова страхотно, колкото звездите на световно ниво.

За всички е ясно, че повечето Холивудски любимки запазват горещите си форми дори и в очакване на своите наследници, но нашите наблюдения показват, че и доста от родните знаменитости могат да се похвалят, че дори и бременни са наистина страхотни.

И по този повод сме избрали няколко известни дами от родното звездно поприще, с които да докажем твърдението си!

Наскоро Юлиана Дончева показа супер форма въпреки напредналата си бременност. Известната тв водеща, политик и модел демонстрира безупречен вид, независимо, че очаква второто си бебе съвсем скоро, в красива фотосесия, на която бъдещата майка продължава да изглежда стройна и елегантна и дори фактът, че вече гони 50-те никак не й се отразява. 

Диляна Попова, която само преди дни потвърди, че е в очакване на първия си наследник от Асен Блатечки също изглежда великолепно. Тя вече е в четвъртия месец на бремеността, но не е загубила и грам от своя сексапил в повече.

Ромина Андонова, която очаква всеки момент да роди второто дете на футболиста Дарко Тасевски, е поразително красива и във великолепна форма въпреки последния стадий на бременността. Тя твърди, че малката Дария я държи в кондиция във всеки един момент, а ние си мислим, че това е просто мнооого добър ген, какъвто трябва да има всяка една Мис...

Останалите красиви бременни са в нашата галерия....

 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.