Следва

Хайдер Акерман се готви да пусне haute couture линия

Петте неща, които НЕ харесахме в модата през изминалата седмица

Първият дизайнерски проект на чаровната актриса, певица и писател вече е факт и носи името...

All fashion преди 10 години

Зоуи Дешанел с капсулна колекция за Tommy Hilfiger

Първият дизайнерски проект на чаровната актриса, певица и писател вече е факт и носи името To Tommy From Zooey. Капсулната колекция от 16 рокли за бранда Tommy Hilfiger носи характерния му спортен дух и симпатичната колежанска спретнатост, но прекалено буквално взаимства от 60-тарската стилистика.

Семплите одежди с А-образен силует въплъщават класическата елегантност, но малко повече клонят към графата „ретро”, отколкото към тренди зоната, с няколко плисирани изключения. Кадрите, придружаващи стартиралата рекламна кампания, също не впечатляват с особена оригиналност, а моряшките интериорни закачки съвсем са потънали в невидимата зона, вместо да направят силна поддържаща роля, каквато със сигурност би била по-печеливша.


Изненадани сме от леката скучноватост на линията, имайки предвид шантавата и чаровна личност, стояща на дизайнерския стол.



Селфито на Кейти Холмс



Искаме или не, селфитата са на върха на онлайн модната вълна и ни заливат от всеки ъгъл. А както при абсолютно всяко нещо, понякога се получават, а друг път – не са толкова успешни. Това на бившата г-жа Крус, Кейти Холмс, смело влиза в архива с несполучливите и ни поставя една голяма питанка.

Че селфитата няма как да демонстрират импулсивни реакции, това е ясно, но тук с ръка на сърцето признаваме, че не можем да преценим каква точно емоция се опитва да покаже актрисата по време на събитието Blue Note на бижутерийния гигант Tiffany&Co в Музея Guggenheim в Ню Йорк. Дали е прекалено развълнувана или пък изненадана, не знаем, но който и от двата варианта да е, не може да го покаже, вероятно заради прекаленото количество ботокс.

Джеймс Франко за Gucci




Новият рекламен видеоклип на Gucci, под режисурата и участието на „лошото момче” Джеймс Франко, има за цел да ни представи новата колеция слънчеви очила на италианския бранд посредством примамливо екзотичен сценарий.

Късометражката ни разказва визуално изкушаваща лятна история, която обаче няма конкретно начало и край и на идейно ниво леко ни виси в пространството. Кадрите са грабващи, но разпокъсаността им е малко дразнеща и разсейваща.

А пък присъствието на очилата, които би трябвало да са главни действащи лица в рекламата, е някак епизодично и не достатъчно забалежимо, което не виждаме да оправдава режисьорското решение на Франко. Може би чаровника трябва да се придържа повече към актьорската си кариера и да не взима опитите си зад камерата твърде насериозно.

Кели Роуланд ала американска домакиня





Чаровната мулатка не пестеше усмивките си по време на благотворителното събитие на фондацията The Taco Bell for Teens, подпомагаща децата на Америка.
Прекалено спретнатата „униформа”, в която се беше пременила, обаче не й направи модна услуга, а напротив.

Силно разкроената флорална рокля с миди дължина в комбинация с бялата мохерна жилетка, закопчана само високо при врата, заформиха доста ретро отбор, прилягащ повече на перфектната американска домакиня от 60-те, отколкото на тренди момиче от 21ви век.

Дори култовите чепици с неустоимо рок излъчване на Valentino не успяха да освежат визията на певицата.

Дали се опитва да поддържа по-сериозен имидж, заради новата си роля на посланник на фондацията, не можем да сме сигурни, но тази старовремска посока категорично не е правилната в стилово отношение.

Скарлет Йохансон на корицата на Vanity Fair



Актрисата и бъдеща майка, Скарлет Йохансон, огря не една и две модни корици през последните няколо месеца. Най-новата й изява е на първа страница на майския брой на Vanity Fair, фотографирана от Крейг Макдийн, където въплъщава класическия холивудски блясък, а това е усвоила до съвършенство.

Перфектните платинени букли и елегантната чувствена осанка обаче не предполагат толкова остро и фрапантно разкриващо се деколте, особено когато става въпрос за бременна жена.

Наясно сме с предизвикателните модни предпочитания на Йохансон, но в този период от живота й ни идват леко прекалени.
 

More from View Sofia

More All fashion