Нели Хаджийска се ядоса на Ани Салич

Нели Хаджийска се ядоса на Ани Салич

Водещата на "Търси се" Нели Хаджийска обвини доскорошната си колежка в bTV Ани Салич, че се опитва да й открадне предаването. Тя публикува остър коментар в социалната мрежа по адрес на предстоящия старт на "Извън новините" в ефира на Нова телевизия.

“Мирише ми на истинско творческо безсилие. “Новото” предаване в 80 % е тотален копи-пейст на добре познатото и обичано “Търси се”. Зрителят обаче не е толкова глупав и остава верен на оригинала. Не можеш да откраднеш чуждия успех и да успееш с него”, написа Нели във Фейсбук.

Тв водещата обаче явно разчита прекалено много на слабата зрителска памет, тъй като “Търси се” пък е 100 % копирано от “Ах, тези муцуни” на Екатерина Генова, което 10 години беше запазена марка на държавната телевизия. Самият формат пък е създаден още през 70-те години на миналия век в САЩ и оттогава се развива с огромен успех навсякъде по света.

Изказването на Нели Хаджийска е подкрепено от нейните приятели. Не липсват обаче и коментари, които припомнят историята на формата, както и че успехът на този тип предавания зависи от начина, по който са реализирани, и от гостите, които са канени.

В крайна сметка всички са единодушни, че зрителите ще разпознаят кое е истинско и кое фалшиво в 13.30 часа на 20 април, когато Ани Салич представи първото издание на "Извън новините", припомнят от blitz.bg.

Коментари: 1

B
BU_ (2014/04/16 / 23:04)
А това Нели е меко казано противно! Никога не ми е била симпатична, дори и успешнто предаване, на което е водеща не я прави да изглежда по- приятна.

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.