Следва

Като Одри Хепбърн, но по-закръглена. Ким Кардашиян, но само в реклама!

Нели Хаджийска се ядоса на Ани Салич

Нели Хаджийска се ядоса на Ани Салич

People of art преди 10 години

Водещата на "Търси се" Нели Хаджийска обвини доскорошната си колежка в bTV Ани Салич, че се опитва да й открадне предаването. Тя публикува остър коментар в социалната мрежа по адрес на предстоящия старт на "Извън новините" в ефира на Нова телевизия.

“Мирише ми на истинско творческо безсилие. “Новото” предаване в 80 % е тотален копи-пейст на добре познатото и обичано “Търси се”. Зрителят обаче не е толкова глупав и остава верен на оригинала. Не можеш да откраднеш чуждия успех и да успееш с него”, написа Нели във Фейсбук.

Тв водещата обаче явно разчита прекалено много на слабата зрителска памет, тъй като “Търси се” пък е 100 % копирано от “Ах, тези муцуни” на Екатерина Генова, което 10 години беше запазена марка на държавната телевизия. Самият формат пък е създаден още през 70-те години на миналия век в САЩ и оттогава се развива с огромен успех навсякъде по света.

Изказването на Нели Хаджийска е подкрепено от нейните приятели. Не липсват обаче и коментари, които припомнят историята на формата, както и че успехът на този тип предавания зависи от начина, по който са реализирани, и от гостите, които са канени.

В крайна сметка всички са единодушни, че зрителите ще разпознаят кое е истинско и кое фалшиво в 13.30 часа на 20 април, когато Ани Салич представи първото издание на "Извън новините", припомнят от blitz.bg.

More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра