Следва

Нели украси 100-ния брой на Maxim

Като Одри Хепбърн, но по-закръглена. Ким Кардашиян, но само в реклама!

Едната от тях е икона в киното, а другата се прочу покрай семейното си реалити...

People of art преди 10 години

Едната от тях е икона в киното, а другата се прочу покрай семейното си реалити, но и двете са абсолютно разпознаваеми, където и под каквато и форма да се появят.

В случая обаче Ким Кардашиян и Одри Хепбърн са в едно, след като закръглената годеница на Кание Уест възседна смело, даже изненадващо за нас, черен велосипед, с вързана на конска опашка коса и облечена в консервативен тоалет, импониращ на елегантната иконата на американското кино от 60-те, която и до днес си остава неповторима.













Поводът беше рекламата на енергийна напитка, която реалити звездата засне във Флорида във вторник. Тя даде всичко от себе си, за да се превъплати в образа на вечната икона, но въпреки това доста неуспешно особено, след като рекламата изискваше от нея накрая на пътя й да се просне на тротоара и да чака да бъде спасена.





Въпреки това, признаваме си, ни хареса ретро визията, която има Ким. Панталонът, полото с дълъг ръкав и прическата стоят чудесно на едрото й тяло, което има нужда от такива визии много повече, отколкото прилепналите рокли и свръхкъси минита, с които сме свикнали да я виждаме. 





 
 

More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра