Следва

Кейт Хъдсън във вечерните рокли на Lindex

Б като Библия, Б като Блог

Напук на 4-те градуса в София, напук на дъжда, мрачния фон на деня, закопчаните до...

All fashion преди 10 години

Искаме си лятото

Напук на 4-те градуса в София, напук на дъжда, мрачния фон на деня, закопчаните до горе палта и кубинките, обличаме въображаемо тюркоазената пастелна рокля риза, обуваме последния страхотен чифт ниски сандали, слагаме чифта перфектни очила и пускаме косата дива и руса да събира слънчевите лъчи на лятото.

Дали, ако извършваме този ритуал тайни у дома в продължение на няколко дни, ще успеем да предизвикаме слънцето. О, да! 100 процента!

А необходимите за него вълшебни съставки са рокля cynthia vincent, очила illesteva, гривни h&m, обувки REEF.













eatsleepwear.com

Пролетните ми важни неща



В настроение за лято е и страхотната блондинка Андреа, която балансира между пастелите, ярките цветове и неутралните тонове с чудесните топ 10 неща за един горещ сезон.

В списъка има най-необходимото: бананов топ в плисирания тренд, лак за нокти в енергизиращото оранжево, червило в яркочервено, неонов клъч, един в мекото бежово, сандал с дебел и стабилен ток, сандали на ниско, цветен сутиен, дънкови шорти. Прекрасните 10 после могат да стоят заключени в гардероба за всяко следващо лято.

blondebedhead.com

Колко розово може да бъде?

Колкото си поискаме.









Великолепният женствен цвят е в най-красиви пастелни нюанси и е любим още на зимата. Но ако тогава не се осмелявахме, то сега няма причина да не го припознаем като свой. Истински приятел на добрия стил, елегантен, когато му позволим, но и малко фриволен, в което е чарът му. Тук е превъзходен върху мек пуловер и пола с флорален принт на фона на цъфналата пролет.

И, да, искаме го точно така!

Какво ни трябва:
пуловер T by Alexander Wang, пола ASOS, чанта Valentino, обувки Louboutin, глос за устни Urban Decay Love Child.

brooklynblonde.com

Едно момиче, един топ, три вълшебни ансамбъла





















И като казахме, розово, магьосникът на този цвят - сладката, кокетна Шантал от My precious confessions, ни показва цели три начина да го превърнем в свой завинаги. Един топ H&M слага началото на тази фешън игра, която развива стил уменията и убеждава в силата на розовия цвят, който е още по-прекрасен, огрян от слънцето.

Не и без помощта на черните аксесоари обаче, пастелно синята чанта, както и на раираното черно-бяло сако, отново H&M.

mypreciousconfessions.blogspot.com

Аз като Мираж



























По-прекрасно не би могло да бъде. Слънцето да напича асфалта, роклята да е широка и леко прозрачна, сандалите да са високи, а чантата - малка, всичко да е в бохемската стилистика, а аз да съм като мираж по пътя към лятото...

couldihavethat.com

More All fashion