Следва

Принцеса Летисия преди и сега

За да бъде Съвършеният

Когато настъпи сезонът на затворените деколтета и скритите иначе прави и шоколадови крака, на пръв поглед се натрапва лицето...

Body преди 15 години

Когато настъпи сезонът на затворените деколтета и скритите иначе прави и шоколадови крака, на пръв поглед се натрапва лицето и по-конкретно най-издадената му точка – носът. Точно това е моментът, в който осъзнаваш колко е пораснал, как зле стои на перфектно чистата и мека кожа, големите сияещи очи и плътни устни. Не случайно ринопластиката е сред основните и най-ефективни хирургични операции.

И в топ 100 на променени с годините звезди по цял свят челната първа позиция заема не кой да е, а самият нос на Майкъл Джексън. Защото Той направи чудеса с цялата визия на собственика си и защото благодарение на ринопластиката, Майкъл отхвърли лепнатия от баща му още от детство прякор „Големият Нос”.

Несъразмерният нос със сигурност е обект на отрицателно внимание. А това от своя страна определено води до психическа травма. Ринопластиката може да намали размерите на носа, да промени формата на върха или мостчето, да стесни или разшири ноздрите, или пък да промени ъгъла между носа и горната устна. Тази операция може да коригира вроден дефект или белег, или да облекчи до известна степен дишането.

Специалистите и най-добрата апаратура в Aesthe Clinic заслужават доверие. Те предпочитат операцията на носа да се проведе под пълна упойка, защото пациентът се чувства по-комфортно.

Така или иначе преди да предприемеш тази крачка консултацията с хирурга е задължителна. А когато той знае как да си свърши перфектно работата, последствия няма, както и риск от увреждане или намаляване на функцията на носа. Практиката на клиниката е предимно с вътрешен метод (шевовете не се виждат и не се налага изваждане на конци), с който не остават белези, докато така нареченият отворен се прилага само в определени случаи.

Предимството на Aesthe Clinic е липсата на така характерното посиняване в областта на долните клепачи първите няколко дни след операцията, както и съответно по-бързото възстановяване за около 7-10 дни. Ефектът е налице веднага след това, но носа е окончателно оформен за около 2 месеца. Съветът е да не приемаш никакъв Aspirin поне седмица преди операцията. Всичко друго остави в ръцете на Aesthe Clinic.

бул. "Г.М.Димитров" 75, ет. 7
Хотел "Вега София"
тел: 02 / 961 60 06
факс: 02 / 862 31 58
e-mail: [email protected]

More from View Sofia

More Body