Следва

Мери Катранзу ще твори за adidas Originals

Dazed посвети броя си на аутсайдерите в модата

Новият брой на култовото списание Dazed е посветен на аутсейдерите в света на модата и излиза на пазара с два...

All fashion преди 9 години

Новият брой на култовото списание Dazed е посветен на аутсейдерите в света на модата и излиза на пазара с два броя корици. На обложките на специалното издание, в което се обръща внимание на всички, странящи от мейнстрийма творци, са две от музите на дизайенра Рикардо Тиши - моделите Мариакарла Босконо и транссекссуалният Джейми Бочерт (на първата снима).

Фотограф е Уили Вандерпере, който снима за броя и цели 50-страници портфолио на белгийските ъндърграунд артисти, както легендарни, така и съвсем новопоявили се таланти на тази специфична културна и модна сцена.

Изданието може да се намери и с още две лимитирани корици, на които са номинираната за Оскар за ролята й във филма "ВЕЛИКАТА КРАСОТА" актриса Веерле Бетенс и любимата изгряваща звезда на Холивуд Матиас Шонартс.


Мариакарла Босконо


Веерле Бетенс


Матиас Шонартс

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 13 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.