Следва

Rachel Comey

Violet rain

Всеки сезон има своите отличителни цветове, но понякога се случват изненади. През есента, един от най-романтичните сезони...

Fashion преди 15 години

Всеки сезон има своите отличителни цветове, но понякога се случват изненади. През есента, един от най-романтичните сезони, лилавият цвят е водещ или присъства в колекциите на почти всички дизайнери.

Интересното е, че лилавото е вторичен цвят и съчетава страстта на червеното и луксът на кралското синьо.

През есен 2008 лилавото присъства в облеклото във всякакви тоналности - от бледо люляково, ярко лилаво до тъмно силно наситено лилаво.

Хубавото на лилавият цвят е, че отива на всякакъв тен, като трябва да се внимава само с тоналността. Ако си с по-бледа кожа не избирай най-тъмното лилаво и най-светлотo, и двата тона ще те правят уморена.

На тъмна кожа отива всякакво лилаво. Другото хубаво на този цвят е, че той може да се носи с всичко. Експериментирай с материите, а не с цветовете, защото дрехите в лилаво изглеждат добре с всякакви други цветове.

През есен 2008 формите, цветовете и силуетите стават все по-женствени. Силно вталени дрехи, рокли с дължина до коляното, копринени ризи и др. са оцветени в един от най-ярко открояващите се и впечатляващи цветове - лилавото.


More Fashion