„Стани богат” събра над 100 000 лева. Благотворителната инициатива продължава

102 500 лв. събра „Стани богат” за най-новата благотворителна инициатива на Нова – Game changers...

102 500 лв. събра „Стани богат” за най-новата благотворителна инициатива на Нова – Game changers. Създадена на принципите на социалното предприемачество, тя има за цел да издигне благотворителността на ново ниво, основано на идеите, които не просто помагат на хората, но едновременно с това са бизнес устойчиви и учат нуждаещите се да се развиват и да бъдат самостоятелни.

Събраната сума мина прага от 100 000 лева по време на играта на Соломон Паси и Меглена Кунева в последния епизод. Двамата показаха желязна логика и знания и заслужено стигнаха до въпрос за 15 000 лв. Следвайки интуицията си и доверявайки се на гласа на публиката, Паси и Кунева рискуваха, но както често се случва в „Стани богат” обаче, верният отговор бе най-нелогично звучащия. Така от възможността да спечелят 15 000, двамата напуснаха студиото на Ники Кънчев с чек от 3 000 лева. Със същата сума си тръгна от играта и актьорският тандем Милица Гладнишка и Герасим Георгиев – Геро, след като не успяха да се преборят с въпрос за празнично ястие в ескимоската кулинария.

Играта в „Стани богат” продължава и на Разпети петък, 18 април, когато точно в 21.00 ч. ще седнат следващите три двойки, които ще продължат да увеличават сумата. В разговор за играта, ценностите и празника ще видим младите надежди на българския театър – Явор Бахаров и Бойко Кръстанов. На стола на богатството ще седнат баскетболните легенди и добри приятели – Тити Папазов и Георги Младенов.


Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.