Следва

Четиво в четвъртък: "Дума по дума" от Силви Вартан

„Стани богат” събра над 100 000 лева. Благотворителната инициатива продължава

102 500 лв. събра „Стани богат” за най-новата благотворителна инициатива на Нова – Game changers...

Events преди 10 години

102 500 лв. събра „Стани богат” за най-новата благотворителна инициатива на Нова – Game changers. Създадена на принципите на социалното предприемачество, тя има за цел да издигне благотворителността на ново ниво, основано на идеите, които не просто помагат на хората, но едновременно с това са бизнес устойчиви и учат нуждаещите се да се развиват и да бъдат самостоятелни.

Събраната сума мина прага от 100 000 лева по време на играта на Соломон Паси и Меглена Кунева в последния епизод. Двамата показаха желязна логика и знания и заслужено стигнаха до въпрос за 15 000 лв. Следвайки интуицията си и доверявайки се на гласа на публиката, Паси и Кунева рискуваха, но както често се случва в „Стани богат” обаче, верният отговор бе най-нелогично звучащия. Така от възможността да спечелят 15 000, двамата напуснаха студиото на Ники Кънчев с чек от 3 000 лева. Със същата сума си тръгна от играта и актьорският тандем Милица Гладнишка и Герасим Георгиев – Геро, след като не успяха да се преборят с въпрос за празнично ястие в ескимоската кулинария.

Играта в „Стани богат” продължава и на Разпети петък, 18 април, когато точно в 21.00 ч. ще седнат следващите три двойки, които ще продължат да увеличават сумата. В разговор за играта, ценностите и празника ще видим младите надежди на българския театър – Явор Бахаров и Бойко Кръстанов. На стола на богатството ще седнат баскетболните легенди и добри приятели – Тити Папазов и Георги Младенов.





Колко емоционално може да стане в студиото – какво ще подари Тити Папазов на Ники Кънчев и защо смело ще заяви, че е готов да застане пред седемчленна комисия, за да докаже, че не луд? Два радио гласа застават пред трети радио глас – Гери Турийска и Димитър Павлов излизат срещу Ники Кънчев в битка с въпросите на „Стани богат”.
 

Още от днес (17 април 2014):

От любов към големия екран: какво ново в киното в заглавия и трейлъри

Моят нов пролетен маникюр. Или за приключението CND VINYLUX

Мъже в черно: Иван и Николай - татуси, любов + уиски

Стил урок на седмицата: Деним и Дантела - любов между противоположности

Четиво в четвъртък: "Дума по дума" от Силви Вартан

Дизайн за вдъхновение: Ретро стил и много цвят в един калифорнийски дом

Лили Иванова журира Киркоров

И още...

More from View Sofia

More Events

10-те най-добри павилиона на Венецианското биенале, от тях - куп източноевропейски

Events преди 2 дни

Обикновено националните павилиони на Венецианското биенале играят втора цигулка на основната изложба - което е иронично, като се има предвид, че в тях има толкова много изкуство, ако не и повече, отколкото това, което се съдържа в Арсенале и Джардини взети заедно. Но тази година, с основна изложба, която поставя под въпрос идеята за държавите като цяло, не е възможно да се пренебрегнат националните павилиони.

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 1 седмица

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.

The Heavens - изложба на Паоло Уудс и Габриеле Галимберте

Events преди 1 седмица

Галерия Синтезис и Френският институт в България представят изложбата “The Heavens” на Паоло Уудс и Габриеле Галимберти, чиято премиера е на фестивала Les Rencontres d'Arles през 2015 г. и оттогава гостува на множество музеи и фестивали. “The Heavens” е мащабен артистичен проект с критичен поглед към офшорните зони, който съчетава дългосрочно журналистическо разследване, фотография, финансови анализи и инфографики. Офшорните зони* тихомълком превземат целия свят. Повече от половината световна търговия преминава през тях. Нарастващият брой статии и доклади по тази сложна тема обикновено са илюстрирани със снимки на тропически плажове с палми. Така ли изглеждат наистина данъчните убежища?