Следва

"Откраднати разкази?” – За първи път на българска сцена

София Вергара се изфука: "Харесвана съм заради гърдите ми, но аз имам и прекрасно дупе!"

София Вергара е известна с невероятната си физика, така че изобщо не е чудно, че именно 41-годишната звезда е избрана за корицата на майския брой на Women’s Health...

People of art преди 10 години

София Вергара е известна с невероятната си физика, така че изобщо не е чудно, че именно 41-годишната звезда е избрана за корицата на майския брой на Women’s Health.

Tя показва с удоволствие прекрасните си крака и чаровната си усмивка във фотосесията за списанието, за която е в скромни жълти, а след това с керемидени бикини.



В интервюто за изданието споделя, че е наясно с факта, че изглежда много секси: "Ще ви кажа една истина. От много време съм харесвана заради моите гърди. Но ми омръзна да се говори само за това, защото съм наясно, че имам и прекрасно дупе".

И допълва, че е много агресивна в леглото с гаджето си, 38-годишния бизнесмен Ник Льоб: "Надявам се гаджето ми да мисли, че съм като тигрица". "Само веднъж ми е достатъчно да се видя с някой и да си представя дали искам от него нещо секси. За мен всичко е чувствена химия."

Според нея доста хора се чувстват много секси в момента, в който се събудят. Но колумбийската звезда изпитвала това усещане чак след като си вземе душ, изсуши си косата и си направи маникюра. И допълва: "Аз съм латино, в нашата култура се обличаме привлекателно за мъжете, за нашите приятели или съпрузи, и то повече от другите момичета." И допълва, че за да изглежда привлекателна никога не се мотаела из къщата си без сутиен и с увиснал бюст.

Следващата й изява на големия екран ще бъде в лентата Chef, която ще се появи на 9 май и където си партнира с Робърт Дауни младши

 

More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра