Следва

Сладко & Великденско - пасхалните сладкиши на Armani

Форбс класира най-богатите руски бизнесмени за 2014-та

За пореден път списание Форбс обяви 200-те най-богати бизнесмени в Русия...

All About Life преди 10 години

За пореден път списание Форбс обяви 200-те най-богати бизнесмени в Русия.

Начело на класацията застава собственикът на Metalloinvest, Mail.ru Group, MegaFon, Euroset и UTV Holding, Алишер Усманов, който за една година е увеличил състоянието си с 1 млрд. долара, благодарение на което днес то се равнява на 18,6 млрд. Веднага след него, второто място заема Михаил Фридман с 17,6, а трети е Виктор Векселбек с не по-малко внушителните 17,2 милиарда.

В първата десетка на класацията влизат още: Владимир Лисин, Леонид Микелсън, Генадий Тимченко, Вагит Алекперов, Владимир Потанин, Андрей Мелниченко и Герман Хан. Бизнесменът и политик Михаил Прохоров остана вън от десетицата милиардери, тъй като през изминалата година загуби цели 2,1 млдр. щатски долара, което автоматично го изпрати на 11-то място в класирането. 

Нека хвърлим поглед и въру още няколко известни имена, които останаха по-назад в списъка на Форбс. И това са: 14 място за Роман Абрамович, 20 за Олег Дерипаска, Данил Хачатуров, който заема 40 място, Александър Мамут - 42, 56 за Арас Агалаларов, Олек Тинков с 75 и Алексанъдр Лебедев с далечното 165 място.
 

More from View Sofia

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 5 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 5 дни

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.