Следва

EASY CHIC - Сакото Just Cavlli и още 5 страхотни неща в компанията му

Стил урок на седмицата: Деним и Дантела - любов между противоположности

Неведнъж сме споделяли силното си влечение към денима, а когато е под формата нa...

All fashion преди 10 години

Неведнъж сме споделяли силното си влечение към денима, а когато е под формата на гащеризон, обира всичките ни зелени тренд точки и заема челно място в wish list-а ни за пролетно-летния сезон. Затова и този ансамбъл привлече копнеещите ни за слънце очи на секундата с неустоимата си лежерност и точната доза детайли.

Сглобен специално за отминалия вече фест Coachella, аутфитът умело комбинира по момчешки небрежното очарование на гащеризона с изящните, женствени бели дантели на топа и оформя перфектната лятна визия и закачливо играе със стиловете под мотото „противоположностите се привличат”.



Неустоимото дуо е в неутралната гама, затова предполага наситени цветни акценти, в случая троен клъч Celine и семпли сандали с каишки в прекрасни пастелни нюанси ала синия безкрай и жаркото слънце.

Деликатните, но привличащи вниманието декорации по деним любимеца не предполагат присъствието на едри накити, затова сетът от тънки, златни гривни и пръстени изиграват по най-оптималния начин поддържащата си роля в летния ансамбъл.

Точката поставят транспарентните слънчеви очила в тренди овална форма. С нетърпение чакаме завръщането на топлите дни и моментът, в който ще можем да приложим стилните хрумки на този супер чаровен аутфит.













More from View Sofia

More All fashion