Следва

Правете застраховка

Легендата Snoop Dogg идва в България

Хип-хоп легенда Snoop Dogg пристига за първия си концерт в София на 18 Септември в Зимния Дворец. Snoop Dogg има...

Events преди 15 години

Хип-хоп легенда Snoop Dogg пристига за първия си концерт в София на 18 Септември в Зимния Дворец.

Snoop Dogg има продадени над 16 милиона копия от албумите си, при това само в САЩ.
Освен музикант, Snoop Dogg е известен продуцент и актьор. Издал е 9 студийни албума, автор е на собствено риалити шоу "Snoop Dogg's Father Hood", притежава собствена модна линия, участва като герой във видео игри, написал е и
авторски роман.

Snoop Dogg е режисьор и на филма за възрастни "Snoop Dogg's Doggystyle", който през 2002 г. печели наградата за най-продаван порно филм на годишните награди AVN.

Освен с всичко това, рапърът може да се "похвали" и с доста обширно криминално досие: обвиняван е за притежание на марихуана и незаконно оръжие, изнасилване на гримьорка, хулигански прояви и редица други провинения.

Продажбата на билети за концерта стартира на 29 Юли в билетния център на НДК и мрежата на Eventim.

Първите 1000 са на промоционална цена от 30 лева, останалите - 40 лева, а в деня на концерта ще струват 50 лева.

More from View Sofia

More Events

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 6 дни

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.

The Heavens - изложба на Паоло Уудс и Габриеле Галимберте

Events преди 1 седмица

Галерия Синтезис и Френският институт в България представят изложбата “The Heavens” на Паоло Уудс и Габриеле Галимберти, чиято премиера е на фестивала Les Rencontres d'Arles през 2015 г. и оттогава гостува на множество музеи и фестивали. “The Heavens” е мащабен артистичен проект с критичен поглед към офшорните зони, който съчетава дългосрочно журналистическо разследване, фотография, финансови анализи и инфографики. Офшорните зони* тихомълком превземат целия свят. Повече от половината световна търговия преминава през тях. Нарастващият брой статии и доклади по тази сложна тема обикновено са илюстрирани със снимки на тропически плажове с палми. Така ли изглеждат наистина данъчните убежища?