Следва

Lidl изненадва приятно кино феновете на Спайдър-мен

Дизайн за вдъхновение: прозрачно препечено от Bugatti Noun Toaster

Фирмата Bugatti, която по никакъв начин не е свързана с производителите на...

All About Life преди 10 години

Фирмата Bugatti, която по никакъв начин не е свързана с производителите на луксозни автомобили, представи на изложбата EuroCucina в Милано нов тостер с прозрачни стени, който е способен да препече както хляб, така и пържола.

Освен извънредно привлекателния си външен вид, новият Bugatti Noun Toaster е притежател и на цял куп полезни функции. Стените му са изпълнени от термоустойчиво стъкло и оборудвани с нагревателни елементи, които създават термо-ефект. Както доказаха създателите по време на презентацията на продукта в рамките на EuroCucina 2014, тостерът е способен да приготви не само хрупкав хляб, но и скариди и дори пълноценен и вкусен стек.

В "комплект" с Bugatti Noun Toaster върви и приложение за смартфон, с помощта на което собственикът му може да открие дадена рецепта сред многото възможни за устройството или да установи температурата между пластините му, което безспорно повишава както удобството, така и гевезелъка, щом си притежател на препичаща джаджа като тази.

Във Великобритания тостерът-бижу ще се появи през 2015 година, а цената му ще е около 1 000 долара.









More from View Sofia

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 6 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.