Следва

"Откраднати разкази?” – За първи път на българска сцена

ЕКСКЛУЗИВНО В „ПОВЕРИТЕЛНО ОТ NL”: С КОГО АЛБЕНА ДЕНКОВА ЗАМЕНИ МАКСИМ СТАВИСКИ?

В навечерието на Великден, на Велика събота, „Поверително от NL” отново разкрива кой е по-по-най в родния...

Events преди 10 години

В навечерието на Великден, на Велика събота, „Поверително от NL” отново разкрива кой е по-по-най в родния хайлайф.

Папарашките разкрития не оставят в уединение нито една знаменитост. Бдителните преследвачи проследиха темпераментния Юлиан Вергов, разгневен от задръстване в центъра на столицата, да нарамя цялата
си покъщнина и да отпрашва по посока на дома си.





Какво още се случи с него по пътя му, показват папараците на Николета Лозанова. Най-чаровната водеща в ефира разкрива друг свой талант. След като стана ясно, че е добър текстописец, госпожа Божинова показа, че се с правя великолепно и с ангажиментите на професионална стюардеса. Тя и най-добрият й приятел Азис се отправиха на Великденско пътешествие до Белгия. Ще разкрият ли още забавни случки от преживяванията си две от най-одумваните родни звезди, ще разберем от горещия телевизионен таблоид на TV7 малко преди Великден.



Как се забавлява шампионката ни по фигурно пързаляне Албена Денкова? Къде отмаря след напрегнати тренировки в риалити, в което е принудена да замени кънките с обувки за бал, разкриват неуморните преследвачи на „Поверително от NL”, въоръжени с фотоапарати и камери.



Веселин Маринов бе първият, който поздрави 65 годишния баща Дейвид Варот, който допринесе за прираста на населението в България с още една дъщеря, този път от приятелката си Татяна Педерсен.



Как Къци Вапцаров посреща гостите си на бутикова промоция? Кои знаменитости попаднаха сред декорите на предаването „Кой е по-по-най” и стопиха ли враждата помежду си Къци и Фънки?

Отговорът на този и други риалити въпроси - тази събота, 19-ти април от 22:30, по TV7.

More from View Sofia

More Events

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 1 седмица

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.

The Heavens - изложба на Паоло Уудс и Габриеле Галимберте

Events преди 1 седмица

Галерия Синтезис и Френският институт в България представят изложбата “The Heavens” на Паоло Уудс и Габриеле Галимберти, чиято премиера е на фестивала Les Rencontres d'Arles през 2015 г. и оттогава гостува на множество музеи и фестивали. “The Heavens” е мащабен артистичен проект с критичен поглед към офшорните зони, който съчетава дългосрочно журналистическо разследване, фотография, финансови анализи и инфографики. Офшорните зони* тихомълком превземат целия свят. Повече от половината световна търговия преминава през тях. Нарастващият брой статии и доклади по тази сложна тема обикновено са илюстрирани със снимки на тропически плажове с палми. Така ли изглеждат наистина данъчните убежища?