Следва

Love to quote: 7 зареждащи цитата за по-богата седмица

Седмичен ХОРОСКОП - 21 - 27 април

Актрисата Рене Зелуегър, известна с ролята на пухкавата и симпатична героиня Бриджит Джоунс, е родена на на 25-ти Април...

Astro преди 10 години
Настъпи кулминационния момент - четири планети (Плутон, Уран, Юпитер и Марс) се подредиха в точен квадрат. Това е уникално и доста рядко явление в астрономията и съответно в астрологията.

В астрологията се смята, че такива моменти отбелязват епохални промени, глобалните обрати в общественото съзнание на народите и масите в еволюцията на Земята и цялото човечество. От този момент скритите, натрупани с годините промени ще станат очевидни за повече хора, прониквайки в съзнанието им и променяйки тяхното поведение.

Аспектите между планетите от 90° и 180° се смятат за аспекти на напрежение, криза, сложен и напрегнат момент. В сегашния момент те са цели шест - 4 от 90° и два от 180°, сочейки труден период и всевъзможни неприятности. Плутон, Уран и Марс в астрологията се смятат за планети, на които са им присъщи свойства като агресия, унищожение, катастрофи. Участието на Марс увеличава агресивното въздействие, а Юпитер, като планета, представляваща принципа на увеличаване и разширяване, придава на тази "взривоопасна" комбинация хипертрофиран характер.

Не е задължително напрегнатите аспекти да предизвикат "лоши" събития. Те показват само настъпването на момента на "изпит", тест за зрялост и готовност за правилни изводи и действия. Слабото може да бъде унищожено, а зрялото и силно – да се закали, да придобие нови сили. Както в обикновения живот, ако човек е готов за изпит, той със сигурност ще го вземе и ще отиде на друго, по-високо ниво. Ако не си готов, няма да ти помогне и най-късметлийския билет - ще трябва да отидеш на втори кръг на обучение и друг изпит в бъдеще.

Препоръките за този период са стандартни – да се следят емоциите и здравето, да бъдем внимателни, да избягваме с всички сили конфликтните ситуации и агресията в поведението, да не забравяме, че лекомислието и безотговорността може да предизвикат поредица от нежелани последствия.
 
ОВЕН  21.03 – 20.04

Разумни действия!

Дори, да не ти харесва нещо в поведението на околните, през тази седмица не е необходимо да стигаш до нелепи разправии. Сега са необходими разумни действия от твоя страна, старай се да неутрализираш обстановката, така че да не съжаляваш за пропуснатия шанс да избегнеш сериозен конфликт.

ТЕЛЕЦ  21.04 – 21.05

Фокусирай
 се на важното!
 
Настъпва важен период, който ще ти позволи да разкриеш своите способности. Опитай се да се фокусираш върху важните неща и да не си губиш силите за дреболии. Избягвай всякакви конфликти и недоразумения. Търси начин да придобиеш душевен покой, това ще ти помогне да се чувстваш господар на собствения си живот.

БЛИЗНАЦИ  22.05 – 21.06

Мистерии, интриги, клюки!

Основните събития през тази седмица ще бъдат свързани с мистерии, интриги, клюки, тайни врагове. Близнаците ще разобличават или интригантстват. Един от вариантите да се разгърнат тези показатели е активната комуникация в мрежата "под прикритие" (никнейм), без да разкриват истинското си лице пред събеседника. Много Близнаци ще се чувстват откъснати от обичайния си кръг от приятели. Седмицата е много добра за общуване с хората, косвено чрез писма, чрез книги. Това е плодотворно време за писателите. Някои Близнаци буквално ще се откъснат от познатата им среда - ще се окажат в санаториуми, сред природата, в чужбина, където нямат нито един познат. Повишен риск от попадане в болница или на изолирано място.

РАК  22.06 – 23.07

Противоречиви послания!

Събитията през тази седмица ще бъдат доста противоречиви, така че ще се нуждаеш от мъдрост и усилия, за да контролираш ситуацията.Трябва да внимаваш с хазартните игри, да избягваш съмнителните сделки и парите назаем. През тази седмица има вероятност от финансови проблеми, големите загуби, финансова разруха. Преди да приемеш изкушаващо предложение, внимателно преценявай плюсовете и минусите.

ЛЪВ  24.07 – 23.08

Толерантност
 – силата да приемаш!

Успокой малко своите амбиции, така ще можеш да постигнеш по-добри успехи в бизнеса, нуждаеш се от прости решения на ежедневните проблеми. През тази седмица е желателно да се разрешат и сложат в ред всички натрупани и недовършени дела. Опитай се да се отървеш от негативните мисли за хората и ситуациите, бъди по-толерантен към случващото се.

ДЕВА  24.08 – 23.09

По-широк кръгозор!

Девите не трябва да се фокусират само върху това, което ги заобикаля. Най-важните събития от седмицата са свързани с неща, намиращи се далеч от тях или от техните битови интереси. Колкото по-широк е кръгозора ти, толкова повече ще получиш. Събитията може да касаят чужбина и живеещите далеч хора, общуването в Интернет, политиката, обществения живот, науката, както и ученето ВУЗ. Седмицата е добра за изучаване на чужди езици, запознанства чужденци, за разбирането на религиозни и философски истини. Успех очаква гастролиращите артисти и спортистите, заминаващи на състезание.

ВЕЗНИ  24.09 – 23.10

Човек учи цял живот!

През тази седмица има вероятност от промени в настроението, които не само ще интригуват околните, но ще уморят тези, които са до теб. Твоята компетентност може да бъде подложена на съмнение, така че не пести време за проучване и информация, сега не си струва да разчиташ единствено на това, което знаеш, твоят собствен опит може да се окаже недостатъчен.  Настъпва време, благоприятно за изучаване на това, което все още не знаеш.

СКОРПИОН  24.10 – 22.11

Разум и чувства!

Скорпионите трябва да избягват пътуванията и оживените места. Има опасност да се окажеш на грешното място в грешното време. По-добре да бъдеш разумен и да се държиш предпазливо, може да се наложи да помогнеш на приятел. Най- лош ден - понеделник. Вторник и сряда Скорпионите може да прекарат у дома - трябва да се възползваш от тази възможност. Четвъртък може да посветиш на отдих, хобита и развлечения. Петък е най-добрият ден от седмицата, тъй като ще даде възможност за любов, добра почивка и успех в творческите дейности. Събота и неделя са полезни за укрепване на тялото, само не експериментирай с визията си.

СТРЕЛЕЦ  23.11 – 21.12

Предотвратявай
 конфликти!
 
Способността към философски размисъл и възможността да правиш реалистични заключения ще ти позволят да избереш правилната посока и да събереш сили за следващия скок. Трябва да обърнеш внимание на съветите, които ще ти дадат околните хора, сред тях може да намериш буквално златна идея. Не се отвличай прекалено с интересите на други хора, тъй като нещата на работното място ще се натрупват с невероятна скорост и ще изискват незабавно решение. Бъди внимателен в общуването, всяка невнимателно казана дума, може да доведе до конфликти.

КОЗИРОГ  22.12 – 20.01

Бъди на щрек!

Козирозите влизат в групата от знаци, за които тази седмица ще бъде доста трудна. Трябва да бъдеш готов за неприятности. Те могат да дойдат от всякъде, но вината за това няма да е твоя. За да се намали риска от проблеми, трябва да избягваш оживени места, да не участваш в никакви събития, да не предприемаш нищо важно. Вместо това, отдели време за почивка, личен живот, хобита, развлечения, интересни занимания. Но и тук трябва да знаеш кога да спреш: да избягваш непознати, рискове и важни начинания.

ВОДОЛЕЙ  21.01 – 19.02

Домашни задачи!

Може неусетно да се промени ритъма ти на живот. Сега е време за почивка и възстановяване. Не е лошо да се заемеш с домашни работи - сред Водолеите има много малко, които нямат проблеми у дома. Сега няма смисъл да правиш кариера и да участваш в публични дейности. Вместо това, трябва да обърнеш внимание на домакинството, да приведеш в ред жилището си, да разрешиш проблеми с имоти. Всичко свързано с транспорт и движение, може да бъде изненадващо опасно, особено през първата половина на седмицата и в неделя.

РИБИ  20.02 – 20.03

На игра като на игра!

През тази седмица ще ти върви както в играта, така и в любовта, колкото и парадоксално да бъде. Но не става въпрос за хазартна игра, а за актьорско майсторство, тук ще бъдеш неотразим - може да си позволиш дръзко и странно поведение и ще имаш успех. Такава благоприятна ситуация се случва рядко, така че постарай се да прекараш това време по възможно най-приятния за теб начин. 

More from View Sofia

More Astro