Следва

Играта за 27-инчовото бижу Philips приключи: Победителят ще обявим утре

Love to quote: 7 зареждащи цитата за по-богата седмица

Тя е сред най-обаятелните жени раждали се някога...

Celebrities преди 9 години

Тя е сред най-обаятелните личности раждали се някога. Модна икона и неповторима жена, Одри Хепбърн получава почетното място в редица класации за красота на 20-ти век, а личният й стил е вдъхновение за милиони и със сигурност е отличителен белег на една цяла епоха. Одри е от жените, които много добре осъзнават, че красотата идва от вътре! Тя има собствена философия за нея и в миналото често я споделя в разговори и интервюта. Днес събираме част от знаменитите й фрази, чрез които тя ще остане вечно жива:



"Не искам да съм сама, искам да бъда оставена на спокойствие."



"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най-добрият начин за горене на калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам в това да бъдеш силен, когато нищо не е наред. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че утре е нов ден и вярвам в чудеса."



"Красотата на жената не е в лицето, истинската красота на жената е отразена в душата ѝ. Тя е грижата, която тя дава с любов, страстта, която тя показва. Красотата на жената расте с отминаващите години."



"Сексапилът е повече от пропорции. Не се нуждая от спалня, за да докажа женствеността си. Мога да излъчвам толкова много сексапил, докато бера ябълки от дървото или докато просто стоя в дъжда."



"С годините ще откриеш, че имаш две ръце - една, за да помагаш на себе си, и втора, за да помагаш на другите."



"Има червен нюанс за всяка жена."



"Обичам хората, които ме карат да се смея. Мисля, че това е нещо, което харесвам най-много, да се смея. Смехът лекува много болести. Може би е най-важното нещо у човек."




 

 

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 1 ден

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 21 часа

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.