Advertisement
 

Джордан Дън е новото лице на Maybelline New York

23-годишната Джордан бе обявена и за новото рекламно лице на козметичния гигант Maybelline New York.

В скорошно интервю британският топмодел разкри, че когато за пръв път се е преместила в Ню Йорк на 16 години, е прекарвала часове на телефона всеки ден, плачейки и оплаквайки се на майка си.

Няколко години по-късно обаче, картинката за Дън изглежда по коренно различен начин. Освен че с лекота можем да я наречем "една от кралиците на котешката пътека", 23-годишната Джордан бе обявена за новото рекламно лице на козметичния гигант Maybelline New York.

Следвайки стъпките на модни икони като Кристи Търлингтън, Емили ДиДонато и Джулия Стегнър, проектът на британския топмодел за първи път й отрежда ролята на посланик на красотата.

Въпреки че и преди се е появявала в бюти кампании на YSL и Burberry, това начинание определено е ново предизвикателство за кариерата на Джордан. „За мен е чест. Горда съм да заява, че съм момичето на Maybelline и се надявам да накарам хората да се почувстват по същия начин като мен, когато видях за първи път рекламата в прогрес. Креативността на бранда винаги е насочена в положителна и красива насока. Да бъда част от това е една сбъдната мечта!”.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.