Следва

Попи Делевин в новата кампания на Talento

Петте неща, които харесахме в модата през изминалата седмица

Едва ли има някой, който да не е чувал за известните чаени обичаи на британците. Следобеният ритуал...

All fashion преди 9 години

Pret-a-Portea чаените лакомства на The Berkeley Hotel

Едва ли има някой, който да не е чувал за известните чаени обичаи на британците. Следобеният ритуал допринася с големи дози за изтънчения им имидж, а сега той си има и нов супер фешън облик под формата на изкусителни сладкиши.

Чантите на Miu Miu, емблематичните стилето на Christian Louboutin и ултра мини роклята на Dsquared2 слизат от модния подиум директно в чинията за специалната Pret-a-Portea серия на лондонския The Berkeley Hotel, чиито посетители могат да се насладят на сладките въплъщения на любимите си аксесоари докато отпиват от чашата традиционен ърл грей или English breakfast.



Aко ни се отвори път до Лондон, непременно ще включим това модно чаено изживяване в списъка с желанията си. В следващите шест месеца това трио ще е част от гурме менюто, а след това ще отстъпи мястото си на новата колекция, все пак става дума за мода, а тя обича да сe променя често.





Попи Делевин в новата кампания на Talento




По-голямата сестра на щурата Кара Делевин също ни очарова с епизодичните си модни изяви, а в последната - в новата кампания на бразилския бижутериен бранд Talento, британката изглежда невероятно.

Чувствените кадри се полюшват между меланхолията и предизвикателността и ни въвличат в неустоима графитена илюзия.

Черно-белите минимал одежди, неусетно преливащи във фона, са перфектната стилна основа за диамантените накити под формата на масивни пръстени, нанизи от гривни, деликатно висящи колиета и чифтове обици, проблясващи сред разрошените платинени коси на британския модел.

Крайният резултат е нежен драматизъм с точната доза хипи щрихи.

Виж всички снимки от кампанията тук>>>

Marks & Spencer с капсулната колекция тишърти






Може би най-универсалната дреха, която абсолютно всеки притежава в гардероба си в огромни количества, е Нейно величество тениската. Семпла в дюс вариант или със закачлив принт в ролята на акцент, харесваме я всякак и нямаше как да не споделим с голям ентусиазъм най-новата колборация на моданата верига Marks & Spencer с илюстраторката Мерседес Леон, дипломантка на лондонския Camberwell College.

Капсулната колекция тишърти от четири супер свежи модела с илюстрациите на Леон правят чудесен графичен дует с бялата основа с едно единствено розово изключение, изобразяващо сладурски очила върху тениската.

С радост бихме разходили тишъртите с впечатляващ промил лятно настроение и нямаме търпение да акостират в магазините на веригата до средата на следващия месец.

Видео кампанията на Aurelie Bidermann



Бяла идилия и омагьосваща средиземноморска естетика ни заливат от новата пролетно-лятна видео кампания на Aurelie Bidermann. Серията бижута в златно, прекрасното тюркоазено и коралово са чуден фон на ентусиазирани разговори и галещия сетивата дует на развълнувани птички и джазови ритми.

Плодовете изиграват прекрасно поддържащата си роля и внасят допълнителна свежест и натуралност в идиличната обстановка.

И за секунда не можем да се осъмним в естетския усет на парижанката Бидерман, след като изгледахме пленяващото видео поне няколко пъти и визуално се потопихме в типично френската философия joie de vivre.

Какво ли не бихме дали в момента за един такъв разточително лежерен следобед на Ривиерата с приятелки в стилната компания на изящните златни накити на Aurelie Bidermann.

Кирстен Дънст за W Magazine



Момичето с платинената коса и загадъчна усмивка, на име Кирстен Дънст, украсява цели две корици този месец и респективно влиза за втора поредна седмица в списъка ни със седмични вдъхновения.

Лято, слънце, диаманти в басейн, тъмночервени устни и класически холивудски блясък, пречупени през неустоима хипи бленда, е комбинация, на която много се радваме. Не случайно най-новият брой на любимото ни издание W Magazine носи тематичното заглавие "Summer Pleasures", a за избора на Дънст за корицата му трябва да благодарим на гост редактора, режисьорката София Копола, която работи с актрисата в грабващата филмова продукция "Мария Антоанета".

Последната им среща прераства във вълнуващ и интимен разговор за препядствията и удоволствията от мисията "артист" и колко важно е да си влюбен в живота.

"Любимата ми възраст е сега" , споделя очарователната Кирстен, а ние с удоволствие си записваме фразата на видно място, за да се подсещаме по-често, че щастието е днес, тук и сега.

Виж всички снимки тук>>>

More from View Sofia

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 1 ден

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.