Следва

Бананов сладолед „без угризения”

Играта за 27-инчовото бижу Philips приключи: Победителят ще обявим утре

Играта за 27-инчовото бижу Philips приключи: Победителят ще обявим утре...

All About Life преди 10 години

Поради големия интерес към страхотната игра на ViewSofia и Phillips, от която някой ще отнесе у дома си 27-инчовото бижу на марката под формата на професионален PLS дисплей, и десетките ви писма с вдъхновяващи снимки, си дадохме 24 часа на разположение, за да изберем най-добрите предложения, пристигнали на електронната ни поща, които ще пробват късмета си за голямата награда.

Срокът бе до вчера, 21 април, до когато трябваше да ни изпратите снимка на десктопа на личния ви компютър. На случаен принцип един от избраните най-готини wallpaper-и ще намери името си в каре Win it утре следобед.

А ето тук показваме част от най-интересните и впечатляващи десктопи, които ни изпратихте, още от тях - утре:


Антония Шопова 


Камелия Ноева


Кристиян Ставрев


Марин Йорданов


Милена Маринова


Шона Фотева


Тихомир Рангелов


Инабел Пламенова

More from View Sofia

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 6 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.