Следва

Кирстен Дънст - невероятна за W Magazine

Попи Делевин в новата кампания на Talento

По-голямата сестра на щурата Кара Делевин също ни очарова с епизодичните си модни изяви, а в...

All fashion преди 10 години

По-голямата сестра на щурата Кара Делевин също ни очарова с епизодичните си модни изяви, а в последната - в новата кампания на бразилския бижутериен бранд Talento, британката изглежда невероятно.

Виж още в Петте неща, които харесахме в модата през изминалата седмица>>















Виж още: Петте неща, които харесахме в модата през изминалата седмица

More from View Sofia

Много хубави жени: 5 нестандартни модела на VICTORIA'S SECRET, постигнали огромен успех

Celebrities преди 2 години

По повод рождения ден на разкошната Барбара Палвин на 8 октомври (моделът стана на 28), си припомнихме, че когато момичето дефилира за пръв път на подиума на Victoria's Secret, мнозина бързат да заключат, че тя не е достатъчно стройна за демонстрация на бельо. Въпреки че параметрите на красавицата са абсолютно в норма, но не в нормата на жестокия моделски свят от онова време. Независимо от злословията преди десетина години, Барбара направи страхотна модна кариера, доказвайки за пореден път, че една жена може да е супер секси и красива, дори и да не се вмества в обичайните параметри на понятията. Припомняме кои нейни колеги от най-емблематичните разголени ревюта постигнаха подобен успех >>> 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.