Следва

I Love... Cosmetics - води до пристрастяване. Искаш ли и ти? - условието на играта

I Love... Cosmetics - води до пристрастяване. Искаш ли и ти?

I Love... Cosmetics - води до пристрастяване. Искаш ли и ти?

All About Life преди 9 години

Има продукти, които са изпълнени с толкова много живот и носят толкова много радост всеки път, когато ги използваме, че не искаме да спираме да го правим никога.

Те носят след себе си красив аромат, който остава не само върху тялото, но и в цялата стая и усещането, че са също толкова добри на вкус, колкото и на мирис. Според нас, на опаковките им би трябвало да имат надпис: "Аз не съм храна, моля не се опитвайте да ме ядете.", но такъв все още няма, а ние продължаваме да се изкушаваме да си опитаме от тях всеки път, в който ги използваме.

Марката на тези неустоими лакомства е I Love... Cosmetics.

I Love… е едно голямо, вкусно семейство от глезещи тялото продукти. Думата "вкусно" не е случайна, защото наистина ще ви се прииска да ги изядете! Самите семействa носят имената на апетитни плодове и се състоят от всичко необходимо за едно незабравимо изживяване за вашето тяло. Линиите ще ви зарадват с продукти за вана, ексфолианти и лосиони за тяло, балсами за подхранване на устните. Всички те се предлагат в практични опаковки и на повече от достъпна цена.

 I Love… Философия

"Нашата философия е да радваме нашите фенове като им предлагаме забавни, практични,ароматизирани продукти, които носят усещане за свежест и глезят сетивата по всевъзможни начини." – казва творческият директор на I Love… Джеймс Браун. Създадената във Великобритания през 2008 г. марка бързо набира популярност и става любима на много модни и козметични блогъри.

I Love…blueberry & smoothie със сладкия си сочен аромат на боровинки, I Love…coconut & cream с екзотичия коктейл от кокос и разтапяща се сметана, I Love…mango & papaya с побъркващия аромат на торнадото манго и папая, I Love…vanilla & ice cream с богатият си аромат на сладка ванилия, I Love…strawberries & milkshake с напомнянето за ягодов млечен шейк, I Love…lemons & limes със свежестта на лимон и, разбира се, любимият ни  I Love…raspberry & blackberry със сочността на малини и къпини са ароматите, които завладяват сетивата и при редовно използване водят до истинско пристрастяване!

Знаем го от опит и понеже вече сме влюбени в I Love…raspberry & blackberry решихме да ви подарим това вълнуващо ароматно приключение в тази хубава пролетна седмица в рубриката ни WIN IT. За да имате възможността да спечелите подхранващия крем за тяло, вижте условието тук >>>

A какво се случи в предната игра, виж и гласувайте за най-добрия wallpaper тук>>>

More from View Sofia

More All About Life

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 19 часа

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 19 часа

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.