Следва

Помощ: Кой се страхува от любовта? И защо

I Love... Cosmetics - води до пристрастяване. Искаш ли и ти? - условието на играта

I Love... Cosmetics - води до пристрастяване. Искаш ли и ти? - условието на играта...

All About Life преди 10 години

Има продукти, които са изпълнени с толкова много живот и носят толкова много радост всеки път, когато ги използваме, че не искаме да спираме да го правим никога.

Те носят след себе си красив аромат, който остава не само върху тялото, но и в цялата стая и усещането, че са също толкова добри на вкус, колкото и на мирис. Според нас, на опаковките им би трябвало да имат надпис: "Аз не съм храна, моля не се опитвайте да ме ядете.", но такъв все още няма, а ние продължаваме да се изкушаваме да си опитаме от тях всеки път, в който ги използваме.

Марката на тези неустоими лакомства е I Love... Cosmetics. А тази седмица ние подаряваме един от любимите си вкусове от серията, а именно I Love…raspberry & blackberry, на някои от вас...



Трима ще са щастливците, които ще имат възможността да изживеят това вълнуващо ароматно приключение, а условието, което трябва да изпълнят е да довършат изречението "I love...".

Очакваме отговорите ви да напомнят за пролетта, да са устремени като волни птички, да изпъстрят с веселите цветове на сезона и да носят неговото благоухание, да са вкусни, или поне да съдържат настроението, което ни носят първите по-топли дни и така игривите тези дни слънчеви лъчи. 

Довършете изречението "I Love..." в коментарната форма до 30 април, или другата сряда, като на тази дата на случаен принцип три от най-свежите предложения ще се сдобият с подхранващия крем за тяло I Love…raspberry & blackberry. Успех!

Обратно към анонса >>>

A какво се случи в предната игра, виж и гласувайте за най-добрия wallpaper тук>>>

More from View Sofia

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 5 дни

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 4 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 4 дни

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.