Следва

Дрю Баримор стана майка на момиченце за втори път

Психарски екшън в центъра на София представя „Хрониките на Звеното“

На 29 април в центъра на София ще се разиграят сцени, достойни за криминалните страници на вестниците. Или пък – за кино рубриките...

Culture преди 9 години

На 29 април в центъра на София ще се разиграят сцени, достойни за криминалните страници на вестниците. Или пък – за кино рубриките. От спец-части, линейки и полиция обаче няма да има нужда, защото присъстващите не просто ще останат живи и здрави, а и ще се забавляват!

От 19.00 в Trip Ten (под Моста на влюбените зад НДК) присъстващите ще станат част от екшън на живо по книгите „Български психар“ и „Български психар II – Хрониките на Звеното“ на Андрей Велков. Всеки от публиката ще се потопи в интерактивна жива инсталация, която ще предизвика слабите сърца, ще шокира пуританите и ще съживи най-колоритните персонажи и случки от двата романа така, както са описани.

Посетителите ще видят отвътре тайните на мощната групировка. Ще се възползват от най-иновативните схеми за разпространение на забранени субстанции. Ще станат преки свидетели и съучастници в престъпления. И ще имат огромния шанс да разберат как се раждат гениалните идеи в самото сърце на Звеното – неговите колоритни четирима ръководителя.

Още повече кръв, още повече насилие, още повече уличен език! Този път – на живо!

„Български психар“ разказва историята на Петър - най-обикновено момче от улицата, умен и амбициозен младеж, който бързо разбира, че в разгара на Прехода с честен труд не може да се живее нормално. Затова той бързо спира да играе по правилата и от дребен квартален играч се превръща във всяващ страхопочитание бос на подземния свят. „Хрониките на Звеното“ е дългоочакваното продължение на вълнуващата книга, което доразвива сюжета на „Български психар“ и ни показва различните гледни точки върху историята на Петър и компания, които създават мощната мафиотска групировка с кодово название „Звеното“.

Още от днес (23 април 2014):

Помощ: Кой се страхува от любовта? И защо

Гергана Гунчева показа бебето си дни след раждането...

Б като Библия, Б като Блог

Дрю Баримор стана майка на момиченце за втори път

Сузи Лау, или още Сузи Бабл, призна пред читателите на блога си, че пише книга. Разбира се, за мода.

И още...

More from View Sofia

More Culture

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 1 седмица

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.

The Heavens - изложба на Паоло Уудс и Габриеле Галимберте

Events преди 1 седмица

Галерия Синтезис и Френският институт в България представят изложбата “The Heavens” на Паоло Уудс и Габриеле Галимберти, чиято премиера е на фестивала Les Rencontres d'Arles през 2015 г. и оттогава гостува на множество музеи и фестивали. “The Heavens” е мащабен артистичен проект с критичен поглед към офшорните зони, който съчетава дългосрочно журналистическо разследване, фотография, финансови анализи и инфографики. Офшорните зони* тихомълком превземат целия свят. Повече от половината световна търговия преминава през тях. Нарастващият брой статии и доклади по тази сложна тема обикновено са илюстрирани със снимки на тропически плажове с палми. Така ли изглеждат наистина данъчните убежища?