Следва

Петте неща, които НЕ харесахме в модата през изминалата седмица

Vogue на съд заради априлската корицата с Ким и Кание

Главната редакторка на Vogue Анна Уинтур вече трябва да съжалява за решението си да сложи една от най-обсъжданите двойки в света на корицата на априлския брой на списанието...

All fashion преди 10 години

Главната редакторка на Vogue Анна Уинтур може би вече съжалява за решението си да сложи една от най-обсъжданите двойки в света, Ким Кардашиян и Кание Уест, на корицата на априлския си брой. И бедата идва оттам, откъдето тя най-малко е очаквала, а именно - Vogue отива на съд заради музиката от видеото със семейството, качено на сайта на списанието.

Рики Спайсър, чиито водещи вокали се чуват в парчето, вече е съдил Кание Уест през изминалата година по обвинение, че рапърът е използвал една от песните му в новия си албум Yeezus. Сега Спайсър съди списанието по същата причина - използваните вокали в "Bound 2", както се нарича парчето, и превърнали се в саундтрак на филмчето, което показва щастливото семейство.

56-годишен бивш изпълнител от детската музикална група The Ponderosa Twins Plus One, или ищецът, е изумен, тъй като гласът му се използва по време на цялото видео, а според адвоката му това са около 44% от от вокалите в парчето. За нарушението на автроските права на клиента му, те ще изискват финансова компенсация от издателството.


 

Още от днес (23 април 2014):

Помощ: Кой се страхува от любовта? И защо

Гергана Гунчева показа бебето си дни след раждането...

Б като Библия, Б като Блог

Психарски екшън в центъра на София представя „Хрониките на Звеното“

Дрю Баримор стана майка на момиченце за втори път

Сузи Лау, или още Сузи Бабл, призна пред читателите на блога си, че пише книга. Разбира се, за мода.

И още...

More from View Sofia

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.