Следва

Сара Джесика Паркър в кампанията на Maria Valentina

Петте неща, които НЕ харесахме в модата през изминалата седмица

Изкусителното миньонче на поп музиката все по-често ни напомня за себе си покрай промоцията на...

All fashion преди 9 години

Кайли Миноуг на корицата на Vogue Australia

Изкусителното миньонче на поп музиката все по-често ни напомня за себе си покрай промоцията на прясно излезлия й албум “Kiss me Once”, дванадесети поред в пищната й дискография. Сексапилната аура на Миноуг остава непокътната от годините и ни огрява и от новата майска корица на австралийския Vogue.

Заглавието “Как Кайли си върна блясъка обратно” обаче в случая прекалено буквално се е намесило във визията на звездата. Стегнатата й фигура е попрекалила със златистия пигмент и натрапчиво лъщи, наподобявайки тяло на робот. Колкото и тренди да са металните отблясъци този сезон, препоръчително е да ограничим присъствието им само при одеждите и аксесоарите.

Като допълнение, предизвикателно разголените крак на Миноуг ни се струват неестествено издължени за крехкото й телосложение. Оптическа илюзия или твърде остра намеса на фотошоп, който и от двата варианта да е по-верен, категорично не е в полза на естествената визия на австралийката.

Сара Джесика Паркър в кампанията на Maria Valentina





Името на чаровната актриса си е извоювало абонамент за модните речници още от времето на момичешкия любимец от малкия екран – „Сексът и Градът”. Паркър умело е градила фешън имиджа си с годините, затова лицето й се превръща в силен коз за почти всеки проект, в който участва.

Последният обаче не се отличава с особена оригиналност. В ролята си на рекламно лице на бразилския бранд Maria Valentina, актрисата е обаятелна и усмихната, точно каквато я харесваме, но това май е единственият положителен аспект, който държи новата им кампания над водата.

Прекалено баналните кадри, дело на Гай Арош, ни връщат години назад в развитието на модната фотография, в момент, в който жадните ни очи очакват експеримент след експеримент. Разбираме желанието на бранда за семпла и елегантна визия, която да кореспондира на дизайна им, но дори и в простичките неща има място за доза артистична провокативност.

За съжаление липсата й тук прекалено силно се усеща и дори чаровната аура на Сара Джесика не успява да спаси положението.

Виж цялата кампания тук>>>

Парис Хилтън на фестивала Coachella



Когато фестивалът Coachella озвучи териториите отвъд Океана, всички сякаш автоматично превключват на хипи режим и намятат дантелените рокли, които са се обособили като задължителен дрескод на музикалното събитие.
И както винаги, на някои им отива, а при други ефектът не е особено сполучлив.

Изборът на аутфит на хотелиерската наследница Парис Хилтън директно влиза във втората категория, благодарение на няколко опорни точки, накланящи везните по-скоро към модна несполука.

Дантелената макси рокля е налице и, следвайки тренд правилата на пролетта, оставя малко на въображението с транспарентната си текстура. Под нея обаче натрапчиво се очертава единствено черното бельо на блондинката, което не e особено стилен ефект.

Прекаленото струпване на аксесоари около лицето й също не й прави услуга, а напротив, допълнително натоварва визията й с ненужни детайли.

Уилям, Кейт и кореспондиращата им визия



Британският престолонаследник, съпругата му, а отскоро и малкият принц Джордж, са абсолютни любимци на световната преса и от няколко седмици онлайн пространството буквално е залято от ежечасови фото ъпдейти, проследяващи обиколката им на Нова Зеландия и Австралия.

Не, че не ги харесваме, но когато се появят в прекалено нагласени кореспондиращи си аутфити, идва малко скучно. Ако желанието им е било да се впишат перфектно в пясъчния австралийски екстериор, признаваме, че им се е получило безпроблемно. Чудим се само къде е бил малкият принц по това време, защото липсата му в семейната идилия е осезаема. В едно сме сигурни, ако беше в компанията на мама и тати, без съмнение щеше да е пременен в пясъчно-кремави одежди.

Кейти Пери с колекция бижута






Цветното момиче на поп сцената Кейти Пери очевидно е навлязла в доста натоварен артистичен период и май няма намерение да натиска спирачките в близкото бъдеще. А докато усилено работи върху музикалните си проекти, успя да реализира и колекция аксесоари съвместно с популярния бранд Claire's.

Името на линията, както всички бихме се досетили, е ROAR и приютява под цветното си крило всевъзможни артикули, от калъфи за телефон, бижута и очила, до чанти и обувки.

Ние обаче не сме особено впечатлени от дизайнерските хрумки на Кейти. Прекалено стандартните накити и аксесоари не ни грабват по никакъв начин, а следа от шопинг изкушение няма никаква. С малки тюркоазени изключения и чифт-два наистина свежарски чепика, колекцията директно попада между графите „ок, но нищо особено“ и „леко кич“, а това, че няма да видим Пери в нито едно от бижутата на масовия Claire's е съвсем друг въпрос.
 

More from View Sofia

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 4 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 22 часа

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.