logo loader
Следва

СПОДЕЛИ СОФИЯ като място за съвременно изкуство

Tri O Five & Прея с първи клубен лайф след промените в състава

Първият им концерт с участието на Marten Roberto и Прея като гост музикант, ще бъде на 10-ти май в Sofia Live Club...

Music преди 9 години
След кратка пауза и персонални промени в състава си Tri O Five заедно с Прея, възнамеряват да се завърнат трайно на българската музикална сцена. Първият им концерт с участието на Marten Roberto и Прея като гост музикант, ще бъде на 10-ти май в Sofia Live Club.

В новия си състав Tri O Five & Прея ще представятза първи път пред публика и най-новия сингъл, който ще е част от предстоящия им студиен албум.
 
На 10-ти май, музикантите ще изсвирят както нови и актуални парчета, така и някои стари авторски песни, но в съвсем нов аранжимент.
 
Marten Roberto и WahTony ще се качат първи на сцената в Sofia Live Club, за да подгреят подобаващо публиката с едночасов B2B soulful house сет.
 
Вратите на клуба ще отворят в 22:00 часа, а билетите ще бъдат достъпни на място, в деня на събитието на цена от 10лв.

 

 
Етикети

Прочети и това

More Music

Световноизвестната цигуларка Мидори свири за София

Music преди 1 месец

В деня на София Столична община и Софийската филхармония ви канят на концерт с участието на забележителната цигуларка Мидори, темпераментната акордеонистка Вероника Тодорова и стилното сопрано Елена Механджийска под палката на едно от горещите имена на българския диригентски подиум Вилиана Вълчева

Vivacom със специална Unlimited изненада на фестивала Midalidare Rock

Music преди 3 месеца

По време на събитието, което ще се проведе от 30 юни до 2 юли, на специално обособен ROCK CORNER, посетителите ще имат възможността да свалят специално създадения за фестивала рокаджийски филтър, с който да си направят най-яката ROCK снимка, видео или рийл на място.