Следва

Прекрасна сесия на Моника Белучи в руско издание

London Fashion Week

Четири дни преди първата седмица на модата в София, всички световни модни издания, в това число и ViewSofia ще бъдат в Лондон за...

All fashion преди 15 години

Четири дни преди първата седмица на модата в София, всички световни модни издания, в това число и ViewSofia ще бъдат в Лондон за сезонното издание на London Fashion Week S/S 09.

Събитието, което се състои от 14 до 19 Септеври 2008 г събира на едно място 50 британски модни марки с техните колекции пролет/лято 09 г.

Гостите на шестдневната модна фиеста - водещи модни специалисти, търговци и медии, ще присъстват още на тематични партита, изложби и конкурси за млади таланти.

ViewSofia е единствената българска медия, която ще предава на живо от Natural History Museum, където са разположени тентите на събитието.

Очаквайте поредица фоторепортажи от ревютата на най-добрите британските дизайнери от провокативната Vivianne Westwood до английската класика при Paul Smith.

Интересни ще бъдат изпреварващите идеи на House of Holland, Meadhamkirchhoff, Louise Goldin и др, които тази година са победители в BFC New Gen - конкурс за млади таланти, спонсорирано от Top Shop.

Със съдействието на: First Lady от Първа Инвестиционна Банка, Moet&Chandon, Beefeater, Wizz Air.

More from View Sofia

More All fashion