Следва

Анимирано интервю с Джон Ленън и Йоко Оно

Играта за 27-инчовото бижу Philips приключи: Гласувайте за най-добрия wallpaper

Десетките ви писма с вдъхновяващи снимки на вашите лични десктопи, наистина ни затрудниха да изберем най-добрия сред тях...

All About Life преди 10 години

И ние като всички вас, участниците в този фантастичен конкурс, тръпнем в очакване кой ще бъде щастливецът, който ще отнесе този прекрасен монитор Philips вкъщи. Само, че, за съжаление, към този момент се наложи View Sofia да анулира гласуването проведено за най-добър wallpaper до момента.

Причината: установена и потвърдена от специалист манипулация на онлайн гласуването чрез използването на непозволен софтуер. Споделяме голямото си разочарование от злоупотребата, но въпреки всичко оставаме с вярата, че в България все още има почтени хора, които честно и достойно биха извоювали победата си. Защото тогава и само тогава тя е сладка.

За да разсеем всички съмнения и да дадем шанс на честността, даваме още един шанс на всички участници, с изключение на тези, които са изпратили своите снимки с лошо качество и тези, които не са успели да спазят срока, да станат притежатели на това 27-инчово бижу.

Решението: Точно в 14.00 часа екипът на View Sofia ще качи снимките на всички участвали в конкурса на 
страницата ни във Facebook и  цели 3, но точно 3 часа, прекрасните Wallpaper-и ще събират "харесванията" на феновете на медията там. Победителят ще е този, събрал най-много "харесвания", а неговото име ще разберем точно в 17.00 часа, когато ще сложим край на гласуването.

Благодарим на всички участници в конкурса за проявеното търпение и се извиняваме за наложеното ни от външни фактори колебание!


В поредната игра с невероятна награда на страниците на ViewSofia десетките ви писма с вдъхновяващи снимки на личните ви десктопи не позволиха да оставим на случайността избора на победител. Затова днес ще ви покажем топ 20 от любимите ни wallpaper-и, а на останалите читатели ще дадем възможността да посочат кой да спечели в надпреварата.

Имате 24 часа, в които може да отбележите своя глас в анкетата долу за най-якия десктоп, а утре ще бъде обявено и името на щастливеца, който ще се радва на това украшение - прекрасния 27-инчов Philips.

Eто и 20-те предложения:


Кристиян Ставрев


Марин Йорданов


Шона Фотева


Деница Василева


Красимир Николов


Инабел Пламенова


Милена Маринова


Ивайло Беров


Камелия Дюлгерова


Светослав Илиев


Антония Шопова


Тихомир Рангелов 


Милена Василева


Ивелина Маркова


Катерина Николова


Камелия Ноева


Николай Петков


Анелия Ангелова


Ивета Досева


Георги Шишков

Не пропускайте и новата игра в рубриката Win it тук>>

More from View Sofia

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 6 дни

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 5 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 5 дни

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.