Следва

TIESTO дава мощно начало на SOLAR SUMMER 2014

Нови водещи на централната емисия новини по bTV

Журналистите Лиляна Боянова и Иван Георгиев са новата екранна двойка, която от тази събота ще води централната емисия новини през уикенда...

People of art преди 10 години

Журналистите Лиляна Боянова и Иван Георгиев са новата екранна двойка, която от тази събота ще води централната емисия новини през уикенда.

През седмицата те ще продължат да бъдат действащи репортери. Юксел Кадриев и Виктория Петрова ще водят централната емисия новини от понеделник до петък.

„Световна практика е водещите на новини да са журналисти и лидери на обществено мнение с доказан опит. Иван и Лили са точно такива. Те са млади, талантливи и перспективни и вече имат богат журналистически опит. Те са част от цялостната стратегия за развитие на bTV Новините – най-гледаната емисия в българския ефир”, коментира Венелин Петков, директор „Новини, актуални предавания и спорт” в bTV Media Group.

Иван Георгиев е част от екипа на телевизията от 2006 година. Автор е на документалната поредица „Македония - последният проект на Коминтерна”. През 2012г. Иван получи първата голяма награда за разследваща журналистика на фондация "Радостина Константинова” за поредица, разобличаваща схеми за манипулиране на изборния процес.

Лиляна Боянова е журналист и водещ с над 10-годишна практика. Основите теми, които привличат вниманието й, са със социална насоченост, както и в ресорите образование и здравеопазване.

 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 8 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра