Следва

Крадем визии: Пролетно в града. 3 напълно различни ансамбъла от стила на улицата

Вика Газинская и & Other Stories във фантастична колаборация

Световно известната руска кукла, чийто стил и дизайн дрехи обожаваме, и не...

All fashion преди 9 години

Световно известната руска кукла, чийто стил и дизайн дрехи обожаваме, и не само ние, си сътрудничи с & Other Stories по съвместна колекция. По-високият клас мода на H&M, & Other Stories, изглежда имат афинитет към не толкова популярните алтернативни творци, помним и колекцията им бижута от дизайнерката Лара Мелхиор.

Газинская пък държи дрехите от колекциите й да стигат само до отбрана и наистина заинтересована от работата й аудитория, затова до този момент нейни неща могат да се видят само в Colette и още няколко избрани луксозни универсални магазина по света.

Колаборацията между Вика и шведският бранд включва вълшебни рокли, блузи, поли, панталони, няколко шала, красиви модели обувки на цяла платформа, както и едно палто, нищо, че е създадена за лятото.



В показаните неща виждаме всичко, което бихме искали от Вика Газинская, но с тази разлика, че са на много по-достъпни цени от тези в главната й дизайнерска линия. Изящество, приказност, обем и архитектурни кройки, наивистични, рисувани на ръка щампи са отличителните белези на Газинская, откривани в тази колекция, която пристига във всички магазини на & Other Stories на 15 май, както и онлайн на stories.com.



Цените на всички артикули са наистина изненадващо демократични: най-скъпите от тях са единственото палто, което ще струва 175 евро, както и роклите, основните обекти на желание, които са обявени на цени 125 евро.






























 

More All fashion